12

Анонимен

преди 2 години

ако има още доценти, ще ОЩАВЯТ не само икономиката, особено когато вируса си има лятна отпуска отпусната от нощ

11

House M.D.

преди 2 години

Това означава ли, че в Хесен ще спрат производството на S-класи?

10

Анонимен

преди 2 години

ей вируса не ощетява икономиката, политиците и политизираните търговци наречени лекари които подигравят на политиците съсипаха не само икономиката , ми здравето и животите ни...

9

Анонимен

преди 2 години

Хревята и главоболието ще ощетят икономиката. Чудят се как да се оправдават за настъпващата криза.

8

Вариант тита

преди 2 години

Че то и у нас го имало още от април. Ама чак сега разбрали. Не за друго, а защото е заразен и мнооого опасен . Как не сме се натръшкали за тия три месеца.

7

ИЗДАВАМ ТАЙНАТА

преди 2 години

Понеже приказката е изумително повърхностна - но масово още има неразбрали - ето какво става - наесен при новия сезонен грип (пак няма да е ковид, но пак ще ни кажат че е ковид), "ваксинираните" ще боледуват тежко и ще има доста лоши събития. Затова ще се наложи да ИЗЛЪЖАТ, че има "нова мутация" и заради нея става така. Затова настойчиво налагат ПРИКАЗКАТА за индийска мутация, която е оскърбително невярна и е нужно да отделиш 30 секунди, за да провериш това.

6

Анонимен

преди 2 години

Вируси съществуват само на картинка.

5

СПРЕТЕ ЛЪЖАТА

преди 2 години

За тоя "делта вариант" който тръгна от Индия ли говорим? Индия, където за последния месец намаляха с 80% активните случаи? За тая жалка елементарна лъжа ли пак ще говорим? Абе вие събудихте ли се вече или ще си спите още?

4

Анонимен

преди 2 години

А аз искам да попитам. През тези 30 години колко професии се изгубиха завинаги че са седнали да плачат за ресторантьорите тур операторите и превозвачите. Както са изчезнали предишнит професии така ще изчезнат и тези. На този свят няма нищо вечно и никой не е вечен. Тук всички са с временни визи за определен срок и след това заминават във вечноста. Този вирус им показа че са никои Само едни еднодневки които за нищо не стават.

3

фашиста

преди 2 години

Икономиката ще я сасипят тези със скапаните здравни системи и локдауни. Хремата няма нищо общо.

2

.

преди 2 години

Те знаят, че есента икономиките рухват и затова търсят правдоподобно изглеждащи причини за пред плебса.

1

ЕДИ КОЙСИ

преди 2 години

В БГ НЯМА ИКОМОМИКА А САМО ИКОНОМИИ ТАКА ЧЕ ТОВА НАС НЕ НИ ЗАСЯГА