18

dixsun

преди 2 години

Аз ви казах ,че ще пием нчколко судени води но вие на вчрвахте

17

Веселинъ 7112136860

преди 2 години

Джоузев( Йосиф) Диксън е евреин. "Герена" ще стане кланница "халал"...пардон "кашер" или фабрика за сапуn, фекафели и хумус. Три в едно. Да живее АС 1923, тоест ЦСКА ! Ако обаче и червените си въобразяват,че няма да ги яхнат чиfути много се лъжат. Аз от години предлагам ЦСКА и Левси да се обединят оод името Атлетик Слава,но с надъхани е трудно да се разбереш.

16

Анонимен

преди 2 години

В МОЛ-а може да има и кафене, бар, ресторант. 1 кафе 30 мл. 50 лв. 3 кебабчета с гарнитура 300 лв. Фен си трябва да плащаш кеш.

15

Брутално,но истина

преди 2 години

Левски НЯМА ДА БЪДЕ СПАСЕН от тоя. Няма . И го казвам не защото не харесвам Левски. Ако трябва да съм откровен - безразлично ми е.И точно за това преценката ми е реална . Далеч съм от розовите мечти и отчаяните надежди на феновете на Левски. ЗАЩО няма да има спасение ли ? Ами защото този е ПОРЕДНИЯ "МЕСИЯ" дошъл да ПРАВИ ПАРИ от футбола. Той е бизнесмен.Вложените пари ТРЯБВА да бъдат възстановени и дори да има печалба . Така че очаквайте - нови далавери... мошенически трансфери... оше измами..

14

бай Лазо

преди 2 години

...Тоя е мъжката Гинка Върбакова...

13

Анонимен

преди 2 години

Разбира се Диксън ще ви спаси. Всеки български гражданин се надява все някой да го оправи, да го спаси, но не и той да поеме инициативата за това. Човека ще направи МОЛ от където феновете ще трябва да се избиват в кавички като си дават пари за артикули от Китай и така ще се издържа клуба. Какво не е ясно тук?

12

Умен българин

преди 2 години

Тоя е голям майтапчия! Ама и левскарите му се връзват. Да си фалират в мир. После ще има много Левскита, няма страшно. Вижте какви дърти цесекари как се кълнат в ЦСКА-София и не им пука, че това е Литекс . Щом има хранилка, за тях е все едно. Така ще е и с Левски.

11

Анонимен

преди 2 години

Защо е това шоу,при положение че футболния клуб в досегашния му вид си заминава. И това не е само за Левски а за всички клубове в България.

10

Реалист

преди 2 години

"В" група - Левски ще си направи бедно отборче...ЦСКА /истинското/ отдавна фалира!

9

Анонимен

преди 2 години

СПАСИТЕЛЮ ДИКСЪН, КОЛКО МАНГИЗИ ПРЕПИРАШ. ПУСНИ МАЛКО И НА МЕН ДЕ, НЕДЕЙ ДА БЪДЕШ СКРЪНДЗА.

8

Пешев

преди 2 години

В България много скептици, но никой нищо не предлага...:)))Но ако съдбата на Левски е да изчезне, така да бъде. Няма нищо вечно, какво пък толкова...

7

hahah

преди 2 години

До Баба МартаА Левски какви активи има? Само емблемата им струва нещо... Това е декапитализирано дружество, така че съпоставка с Балкан е неадекватна. Левски може само да спечели...но българина си е голям скептик по принцип...

6

Кико

преди 2 години

Фокусник когото чакаме да извади зайчето!

5

Анонимен

преди 2 години

ВЕЧЕ НИКОЙ И НИЩО НЕ МОЖЕ ДА СПАСИ ЛЕВСКИ!ЧАЛГАТА НЕ ПРОЩАВА!

4

Анонимен

преди 2 години

ФЕНОВЕ НА ЛЕВСКИ?ТОВА СА КВАРТАЛНИТЕ БЕЗДЕЛНИЦИ,КОИТО ПО ЦЯЛ ДЕН КИСНАТ В ЕВРОФУТБОЛ!

3

Анонимен

преди 2 години

ДЖО ДИКСЪН ЩЕ СПАСЯВА ЛЕВСКИ?А НАСКО СИРАКОВ ЗА КАКВО НИ Е ТОГАВА?

2

Баба мара

преди 2 години

същата история като авиокомапания балкан не познаваме хората които купуватникои не подава сигнал що за хора са това и видяхте накрая 4000 на улицата

1

Анонимен

преди 2 години

Юафията няма да те допусне. Тя знае само да краде и фалира всички. Ако те допусне прости се с вложените милиони.