25

Коприва

преди 2 години

Дотор Иван Маджаров е роден 1968 година. Виждате го как изглежда. Доктор Джоузеф Меркола е роден 1954. Потърсете негова снимка, сравнете и сами решете кой разбира нещо от здраве и прави нещо по въпроса на собствен терен, така да се каже.

24

Дреме Ми

преди 2 години

Градски транспорт не ползвам. Той е А хора, които нямат коли, велосипеди, мотори, а и такъв Реал, че Коронката ти е в кърпа вързана.

23

Истината

преди 2 години

Няма да ви стъпя докато не махнете маските на обществените места. До тогава с колата ,колелото, пеша. Да фалирва този транспорт. И всички които ни изтезават с маски, ваксини, тестове. Фалит.

22

Батко

преди 2 години

И да питам някой спазва ли им мерките на тези некадърни хора? Много скоро очаквам и да бъдат съдени!

21

Батко

преди 2 години

Този човек на снимката не може да бъде наречен лекар, този е мазен натегач на всяка власт, участващ в игрите на частните болници, а вероятно и в много злоупотреби. Този човек, нито веднъж не е защитил българският лекар или пациентите. Само го погледнете как изглежда на снимката, като лоена топка или по-скоро като едно разплуло се прасе.Да внимава какво приказва, че и времето на него и компания идва, ще отговарят пред закона. Заплахите им и назиданието към обществото трябва да се прекрати.

20

Реалист

преди 2 години

Общественият транспорт, детските ясли и градини, училищата - това са най-големите развъдници на вируси. Работещите, ходещи болни на работа също допринасят за разпространение на заразите.

19

Анонимен

преди 2 години

Учили, ама десет пъти по- вече крали. Аре не сме марсианци...

18

Анонимен

преди 2 години

До 18 --- То хубаво да си карат скъпи коли, ама тия по цял свят дето карат скъпи коли са си изкарали парите с високи заплати и са си платили данъците, а нашите за сега само на коли го докарват - заплатите са им никакви, източват здравна каса и взимат рушвети, усвояват от къде могат, и на източеното и усвоеното не плащат данъци. Та затова става дума. Не че има нещо лошо в скъпите коли.

17

Анонимен

преди 2 години

Като паднат глобите за неносене на маски, ще паднат и маските! Държат народа здраво с тези глоби от 300 до 1500 лв. За това ги мъкнат болшинството. Щото и без друго едва свързват двата края. А....и са свикнали да се подчиняват бабите и дядовците още от соца.

16

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен------------------- Докторите ще карат скъпи коли, защото са учили. По цял свят карат. Няма само мутрите с 8-ми клас да карат

15

Анонимен

преди 2 години

Па те вече са паднали - всички си ги носят под брадичката. Накъде още да падат?

14

ййй

преди 2 години

Този излекувал ли е някого през мизерния си живот? Къф доктор е?

13

йнхггф

преди 2 години

Стани доктор, па говори секви глупости и народът е ДЛЪЖЕН да ти вярва. Който не верва ще бъде обявен за еретик, а ти ще водиш стадото и ще получаваш преференциални права от управляващите.

12

Анонимен

преди 2 години

Докторите скоро няма да се наядат. Все по-скъпи коли карат. Тези от РЗИ също. Няма да свърши скоро. Птичето един път каца на рамото.

11

Случаен минувач

преди 2 години

Аз мисля, че първо гологлавият генерал трябва да бъде съден за сплашване. Тези негови думи - ще се мре яко - са достатъчни, за да бъде осъден.

10

Анонимен

преди 2 години

Този индивид на две магарета сламата неможе да раздели а го турили начело на БЛС Наистина нер луд който яде баницата а този КОЙТО му я дава сиреч който го е турил

9

Dd

преди 2 години

Докторе и твой та също

8

да,да ама не

преди 2 години

До Анонимен Този е шеф на БЛС! А БЛС означава Български Ловен Съюз, колега! Не е Български Лекарски Съюз по подразбиране! А ловния сезон за болни, пациенти и прочее е целогодишно отворен!

7

да,да ама не

преди 2 години

До ХмТи се шегуваш, колега! Или не знаеш с какво и с колко се е "нагрухтял" този лекар, който от години не е поглеждал пациент, болен.... все тая!

6

Анонимен

преди 2 години

Кой е този капацитет?