9

Отговор

преди 2 години

До 7 Комунистите Радев, Рашков, Манолова и Нинова ли ще поведат "народа"? Айде малко по-сериозно! Народа тепърва ще разбира какъв автогол му набутват!

8

Надблюдател

преди 2 години

Служебните "невнятни" обърнаха правителството в предизборен щаб на Фигуранта Радев! И докато всички плюят ГЕРБ, тихичко ни набутват СлаФчу, при когото Радев и останалите фурашки да продължат с преврата! Най-високо в момента се плаща за помията ,лъжите , и внушенията! Следете от троловете, до тъй наречените социологически агенции!

7

Анонимен

преди 2 години

Всенародната битка за вкарване на мутрите в затвора е най-добрата кампания.

6

не разбрал

преди 2 години

Защо, лошо ли е герП отново да са ''победители''?!

5

Анонимен

преди 2 години

Е КАК ДА НЯМА... НИНОВА СЪС СТАРИЯ СИ ЖИВКОВИСТКО-КОМУНИСТИЧЕСКИ РЕПЕРТОАР С ОСМОМАРТЕНСКИ УСМИВКИ,БУКЕТИ ЦВЕТЯ И МАЙЧИНСКА ЗАГРИЖЕНОСТ ОБИКАЛЯ СЕЛА И ПАЛАНКИ И СИ МИСЛИ,ЧЕ ЩЕ СПЕЧЕЛИ ИЗБОРИТЕ.КОЙ ЩЕ И ДАДЕ ПАРИ?

4

Анонимен

преди 2 години

Крадливите гербери да се махат..............никой не ги иска, тия крадливи гадини.............милиарди откраднаха, политици като габровския тарикат Томислав Дончев.............скоро се надявам да има затвор за тях!!!

3

Анонимен

преди 2 години

Служебното парвителство е напълно незаконно. Всички направени уволнение я са в момента обжалвани в съда и хората ще бъдат възстановени на работа.

2

ЕДИ КОЙСИ

преди 2 години

РЕАЛНО В БГ ОТ 77 ГОДИНИ КАМПАНИЯ НЕ С ВОДИ А СЕ КАРА ПО ПРЕДВАРИТЕЛНО НАПИСАН СЦЕНАРИЙ ПЪРВО ОТ МОСКВА А СЕГА ОТ ВАШИНГТОН

1

Че...

преди 2 години

...то какво е това ГЕРБ? Някой *** да се разпени сега!