94

ББ

преди 2 години

хаха 30 годишна мантра на лъже -патриоте,от 30 г гласуват с хартиена бюлетина...шкембе...ти сега ли го разбра?Братя излезте и гласувайте по съвест...за децата ви...за хората които обичате...за да я има България,"гласовете от турция"са мантра,член на Нато и ЕС сме...дремени,вижте гърците как си живеят добре...нашите политици ни предават и лъжат...в тях е проблема,БСП и станишев,царо и НДСВ,Гроб и бойко...всички обслужваха доган и ми позволяваха да краде...плашейки ги с...турците...и в гърция има

93

Анонимен

преди 2 години

Днес турците гласуват за Български парламент, а идеята е скоро и ние да можем да гласуваме за турски президент,..като поданици на падишаха!

92

Амбриаж

преди 2 години

Важното е че има Г-парад.

91

!!!

преди 2 години

Ако всички българи гласуват, това ще намали процентно гласовете от Турция. Друга е темата ЗАЩО хора които не плащат данъци в България трябва да имат правото да гласуват и да определят как ще се харчат парите събрани от данъци в България.

90

Анонимен

преди 2 години

Тиа па като додат избори започват да пенят, през другото време само трупат кинти.

89

БГ

преди 2 години

Турците НЕ са българи, и нямат право да гласуват.Аз не гласувам в Турция...

88

Русенец

преди 2 години

Градски, сега ли проумя, че всички партии на промяната, които влязоха в 45 Парламент всъщност отприщиха пътя за гласуването в Турция. И баба ти Мика Зайкова ни обясняваше, че всеки глас е ценен и нужен. Ясно за всички. Защо Слави нищо не каза когато Зоран Заев дойде в България. Или и той вярва, че македонците са люлка на цивилизацията. А ние сме варвари. Няма такъв народ, който гласува за такава партия. Пеем песни - леко чалга, за патриотизъм, но мълчим когато ни настъпят. Това е Слави Трифоновл

87

Анонимен

преди 2 години

За да си пробутат пак фалшивите гласове.

86

Успех

преди 2 години

Вярвам,че ще дойдат и по-одобри времена.Да се надяваме,че "президента" ще се осъзнае и ще се размисили за вота в Турция.

85

Анонимен

преди 2 години

Абе тия журналисти за кво са бе, само да плюят по Русия ли? Чак сега разбрах, че в Турция ще гласуват с бюлетини. И това го научавам от Каракачанов, а журналистите мълчат като риби. Независими били,а?

84

Анонимен

преди 2 години

До БРАВО! ...Но то точно това е въпроса за кого да гласуваме, например за Мутрите да кажем добре, но защо са извадели лица от нафталина и пластелина. За герберите не, те са компрометирани но не искам и нито за чалгите сакън не, десните да кажем са добре но много се стягат относно ковид ограниченията и това не ми допада и те са зле така че не знаем кое е добре, няма да е за патреотите нито за *** няма избор..

83

Ехаа

преди 2 години

Каракачанов: Защо в Турция ще се гласува с хартиени бюлетини? Ми като няма тоалетна хартия? Кво , машините не стават.

82

Щирлиц

преди 2 години

Защо са ни хартиени изтребители,ето на този въпрос отговори другарю Каракачанов.

81

Ф16 за милиарди?

преди 2 години

Истината и, че вече не вървят тези номера. Винаги преди избори създавате изкуствени междуетнически с турци и *** и се възполвате от историческата ни памет. Не, вече не вървят тези номера! В годинити много партии като АТАКА се възползваха от това. Вие не сте никакви патриоти, а слуги на статуквото! Сегашната ви цел е да влезнете в парламента на всяка цена за да остане ГЕРБ на власт! Вече не вървят тези номера. Всеки патриот да не гласува за тези според мен. Народа се събуди.

80

Анонимен

преди 2 години

Някой съмнява ли се, че Паси служи на чужди интереси.

79

ОНЗИ

преди 2 години

АБЕ ГОТИН НЕ СТАВАШ БЕ - СМЪРДИШ БИОЛОГИЧЕСКИ ПОЛИТИЧЕСКИ КОРУПЦИОННО И Т.Н. ТИ НЕ СИ "ПАТРИОТ" А АНТИБЪЛГАРИН И ХАЙДУК !!! АЙ СЕКТИР БЕ !!!!

78

Анонимен

преди 2 години

А ти защо купи самолети на хартия бе каракачанка ?

77

БРАВО!

преди 2 години

Добре, че ще има и други избори, та да на се ядосваме за тия. Времето е пред нас и ще гласуваме, стига да има за кого.

76

Анонимен

преди 2 години

Госин предател а пилота кой уби? Не ти ли е неудобно с една и съща мантра.С години тор да ги праим ааа.

75

от немско

преди 2 години

До 88 АнонименЧувсвам се супер в немско и ще гласувам за Божков. позаболя ли те и ли ти Стана гот ?