7

МагниЦки

преди 2 години

До 13. Ми ще карат, как няма да карат, при положение, че точно младите семейства с малките деца не спазват никакви мерки и то още от началото на пандемията. Нито се носят маски, нито спазват каквато и да е дистанция. Никой не ви е виновен. И точно малките са като обезумели напоследък!

6

Анонимен

преди 2 години

НЯМА да ваксинираме децата с непроверените, недостатъчно изпитани ваксини!НЯМА!

5

Анонимен

преди 2 години

Кои заболявания имат ръст при децата? Респираторни или стомашно чревни? Ако са респираторните, с колко са се увеличили? Някакви цифри има ли? Увеличение от 5 на 8 или от 16 на 564, например? Второто, ако се е случило, е тревожно, докато първото е случайна флуктуация. Просто се говорят глупости. Трябва да поддържат страха, трябва да крепят разклатения се образ на страшния вирус, трябва да поддържат пропагандата.

4

Анонимен

преди 2 години

ШОК И УЖАС, ШОК И УЖАС, ШОК И УЖАС

3

Анонимен

преди 2 години

ами майките и бащите не могат да живеят без кръчми и банкети всяка седмица, почнаха пак гулляите барабар с децата, иначе бедни били.

2

Анонимен

преди 2 години

Да 1 Бог затрива такива като теб, нещ#стнико. Колко злобен трябва да си, че дори и срещу заплащане да желаеш смърт на деца! Дано Господ ти даде заслуженото!

1

Анонимен

преди 2 години

Айде утре напишете, че в САЩ ваксинират и 6 месечни бебета! Плоски сте! По-плоски и от плоската земя, в която вярват последователите ви- вярващите в пророчеството за последния ден!