24

Анонимен

преди 2 години

До Калеко АлекоКлеко обикновено пише простотии, но сега призна, че има руснаци, които купуват скъпи имоти по Средиземноморието. Това го знам отдавна. Още от царско време Ривиерата им е на сърце и всички интелектуалци са почивали там.

23

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 18Педик, перестань мямлить свои кретинизмы! Русия има стотици спътници, от тях могат да четат номерата на колите. А и какво интересно за шпиониране в България? Силна армия, флот, авиация? Нито един българин няма да стреля срещу руснаци! Ще обърне дулата срещу тоя, който даде заповедта! Русия е велика и българите я обичат! Янки, вън! НАТО са престъпна организация! Булекзит!

22

А

преди 2 години

Глупости без край! Могат да пътуват колкото си искат, вадят си една шенгенска виза, която важи за няколко години, и нямат никакви проблеми. Ограничение има единствено в това колко е дълъг престоя. Точно за това купуват апартамент и да може да стоят по дълго.

21

Веселинъ 7112136860

преди 2 години

Хайде стига сте елиминирали коментарите на хора родолюбци, MАNГАЛИ ЕВРЕЙСКИ ЧИFУТАДЖИЙСКИ !

20

пецата

преди 2 години

До 21ви , тапунгерски на това място преди да се застрои беше солено блато и не растеше даже трева, беше един гьол, строителите го насипаха и даже засадиха по някое дръвче те *** у разбирача

19

Анонимен

преди 2 години

туй "малката масква" е отвратително бетоново градище , бетон до бетона и тънки пътечки между тях , а плажчетата миниатюрни за толкоз мн раскини .Съсипана територия и природа - Престъпници са тея ,дето от Алчност сътвориха това Безумие !

18

Анонимен

преди 2 години

Само за руските шпиони няма ограничения след идването на власт на генералския кабинет. Това се подразбира от зачестилите изявления на руския посоль Митрофанова, че няма кремълски шпиони в България, което е типично за ченгетата от КГБ !

17

Анонимен

преди 2 години

Отговора на заглавите на новината е голямо ДА!

16

Анонимен

преди 2 години

Само нашите мутрохотелиери могат да изградят бизнеса си на туристи от русия, където вожда, отваря, затваря граници, спира самолети, когато стане на криво сутрин.

15

Анонимен

преди 2 години

Ръснака търси келепира. Те не се знаят , какви са. След войната , какъв си избере такъв е. Може и леля му да го е родила, но си избира ако му е изгодно.

14

Анонимен

преди 2 години

От мръзни пари покза няма. Деформира се икономиката след години. Младите свикват на леко и доходно. Писле след години разбира измамата но няма доход.

13

Анонимен

преди 2 години

Млади български семейства има деца в Запада. И са потенциални граждани на България.

12

Кико

преди 2 години

Имот в чужбина е покупка за скрити данъци! Някой да ги е питал ,откъде са парите? Перална за пари, но държавите където се купуват имоти си траят, защото им е угодно

11

Словянин

преди 2 години

Българско има икономическа полза от руски имоти. За първи път в историята си русите имат по-висок стандарт от нас. ЕС ни убива, стопяваме се ежегодно с 30-35 000. Контролираните от Запада тв манипулират младите, младите пишат простотии, но не създават семейства и деца. Вървим към гроба.

10

Калеко Алеко

преди 2 години

Руснаците отдавна са се ореантирали и си купуват имоти в Испания и Франция , в България са само пенсионери и такива под средната им класа

9

Анонимен

преди 2 години

На границата в Дания митничара ми подава декларация на руски и му казвам , че трябва да е на български защото съм българин. А това , че го разбирам е , че писменноста е КИРИЛИЦА. Той ме гледа учуден , но с крадко обяснение му става ясно. Русбаците са изпокзвали нашата писменност

8

Румен

преди 2 години

Не само в България. Руснаците създават проблеми; културни, правни, финансиви... В чужбина в ЕС Съьдават недоумение и учудване общноста. Това е така защото живеят затворено в своята враждебна и националистична общност когато са в чужбина. В ЕС изпокзват благата създадени от местните, но самите те не се приспособяват на труд и коректност Корупцията е нещо нормално и непонятно за тях.

7

Курортиска

преди 2 години

Да продават.Голяма част в квартала пишеше Продава.Парадокс е ,че продължава да се строй при положение ,че е останала малка ивица плаж.Така след няколко години ще имаш апартамент в Поморие ,а ще ходиш на плаж в Бургас.Силно казано е руснаци това са Украйнски прошляци и за това сега продават.Истинските руснаци отдавна не се занимават с България.Да се махат тия украйнци.

6

Руский Стандарт

преди 2 години

Руските пенсионери си купуват ваканциони имоти по европейското крайбтежие , а нашите се чудят ,как да си купят хляб-ФАКТ

5

Анонимен

преди 2 години

Русбака е шовинист националист. Така е възпитан,насадена му е култура с политическа пропаганда, че няма българска писменост. Няма друга история освен тази на Русия. Чуждо мнение не търпи. Договори за търговия не признава.Ако е военен пенсионер спазва само законите на руската служба. В чужбина не се събразява с местната власт и култура.