82

Анонимен

преди 2 години

:Тя е характерна с това, че е много по-заразна.: ---- ОК, но забравихте да споменете, че е като хрема

81

Анонимен

преди 2 години

Айде стига с тази делта, алфа и тем подобни облъчвания.Станахме зомбирани овце с маски.

80

Анонимен

преди 2 години

Не проумявам защо хора със силна имунна система трябва да се ваксинират.Все едно на лекоатлет да дадеш патерица ,за да си помага при движение.

79

Анонимен

преди 2 години

Нали там се ваксинираха яко, в Англия? Делтата била много заразна. Ми окей, то не е проблем да се зарази човек. Щом не е много по-смъртоносна, значи не е проблем. Заразяваш се, изкарваш вируса и се оправяш. Между другото - обесете престъпника компюрджия и пандемията ще свърши. Той е виновен, СЗО мълчат щото много пари им наля. Жена му го изостави, щото чрез фондацията си тоя трепе населението. Идва краят на това и жена му не искаше да е съучастник. Тоя ще гори в ада за това което направи........

78

Анонимен

преди 2 години

Това не се отнася за България, ние имаме изграден манталитет.

77

Ако съм дете

преди 2 години

На тея дет пробутват и манипулират за тези *** коѝто искат да ни сложат-ще потъна от срам и ще се откажа от тях с държавен вестник! Това са слуги на лукавия умрели от страх плъхове!

76

…?

преди 2 години

Проблема бил, че вече симптомите не са типичните за Ковид ами като лека настинка. Демек вируса си мутира в посока отслабване, а нас това ни притеснява? Или ни притеснява, че народа не иска да се ваксинира?

75

Анонимен

преди 2 години

Точно ...много лъжат ,но няма кой да им вярва вече )

74

Киро Х

преди 2 години

Поредната доза пропаганда за отровната инжекция, прекурсор на смъртта.

73

Анонимен

преди 2 години

Вместо в Англия да преместят финала на европейското на Герена или На миньор Перник. Поне корона няма, най много някой винкел да ги изплющи

72

Препатил

преди 2 години

И защо да се ваксинирам, ако имам антитела? Ще ми обясните ли логично? А и какво правим с хората, които са се ваксинирали, но имат прекалено малко или нямат никакви антитела? Затваряме ги в лагери, прогонваме ги зад граница или просто ги застрелваме, за да примират от страх кога ще срещнат вируса?И въобще, с тая пропаганда за ваксините тотално сте ни омръзнали. Спирайте се вече!!!!

71

Анонимен

преди 2 години

Противозачатъчните имат 100 пъти по висок риск да предизвикат тромбози. Колкото за антителата, няма никакъв проблем да се ваксинираш ако имаш антитела. Хиперинфламаторния синдром или цитокиновата буря е при млади, болни от ковид, свръх реакция срещу вируса. . Не е от ваксина. Пак се омесват понятия и термини без разбиране.

70

Анонимен

преди 2 години

"В Германия и Европа също са загрижени." разсмяхте ме хубаво с това изречение

69

лъжеш

преди 2 години

До Анонимен 77 - и да добавя само, че починалите от съсиреци с АЗ са 1 на милион. Шансът да излезеш от вас и да те блъсне кола е 10 пъти по-висок от това.

68

лъжеш

преди 2 години

До Анонимен 77 - никой не е починал от това. Единствено от АЗ имаше починали хора които са взимали противозачатъчни. По принцип Спутник действа на същия принцип като АЗ и дори екипите са си партнирали. Кой знае колко хора със Спутник са починали от съсиреци, но чакай Русия да си каже. А това което ти го казваш е абсолютна лъжа. Но е разбираемо, ако говориш срещу ваксините, трябва да се "манипулира" истината, иначе няма аргументи...

67

Живота се завръща !!

преди 2 години

Лято е! Летен сезон стартира както и полово предаваните инфекции и венерически болести започват сезона СПИН ХИМ, Гонорея, Трипер, Хламидии - сезонът е открит !!!

66

До 75

преди 2 години

Това да политизираш ваксина е простотия. Ти като не одобряваш руската ваксина, никой не ти пречи, нито разубеждава да се ваксинираш примерно с турската Biontech. Кой ти дава право да обиждаш хора, които са преценили, че Спутник V е най-подходяща за тяхното здравословно състояние? А коя ваксина е "НАЙ-ДОБРАТА", едва ли точно ти все още знаеш.

65

Анонимен

преди 2 години

С тези пунткове на всяка крачка подлъгват хората. Не може без предварителен тест да ви направят ваксина. Трябва да се види имате ли антитела в организма, защото е противопоказно в този случай. Няколко души зимата в България починаха от "цитокинова буря" - тя се причинява от прекалено силен отговор на организма, произвеждащ голямо количество антитела. Как така на улицата ще ви предлагат без пари тест с вашия живот?! Осъзнайте се, хора!

64

Анонимен

преди 2 години

Търговски трик...., чрез сплашване.... А ваксината безопасна ли е?....Кой гарантира, че е?....

63

Анонимен

преди 2 години

Сега и срещу хрема и главоболие ли трябва да се ваксинираме?