14

Чиновник от РЗИ на &

преди 2 години

Вирусът щял да отстъпи?? Вай вай!! Отиде ми бонусчето от 1000лева!! А индийския щам, после идват бразилският,южноафриканският,и още много "щамове"!! Така,че засега съм спокоен!! Докато има баламурници да плащат!! Схващаш ли бе тикво???

13

Анонимен

преди 2 години

До 20 не се притеснявай за разноските за лечение, защото на четвърти километър е безплатно

12

Анонимен

преди 2 години

Тези, дето ме задължават да нося маска( в резултат на което се опъпчих като крастава жаба) , дали ще ми поемат разноските по лечението? А те никак не са малки..ч

11

Млад ездач

преди 2 години

До # 12 !! Ало, " ***" ти разказа играта, затова квичиш от злоба!! Май си от " изчегъртаните",а!!?? Ха ха ха ха!

10

Анонимен

преди 2 години

До 15 Какъв си ти - професор ли си, вирусолог ли си, експерт ли си - че се опитваш да правиш определени внушения на хората, да не се предпазват? Много е ясно, че при ваксинираните хора ковидът протича много по-леко и се стига до смъртни случаи много по-рядко. Така че сега важното е хората и особено възрастните хора да се ваксинират. На есен ще се появят и доста лекарства срещу ковид. Ще се появят ваксини и срещу последните мутации на вируса. Следващата зима ще е последният напън на вируса, след което той ще отстъпи

9

Анонимен

преди 2 години

Живият организъм е една саморегулираща се система и притежава всички механизми да се справя сам с болестите. Обаче ако някой чарк излезе от строя, цялата система се срива. И си струва да си укрепваме имунитета по естествен път, Нямаме нужда от ваксини със съмнителен произход.

8

Анонимен

преди 2 години

Я да видим сега до кога ще се опитвате да го избегнете тоя вирус? Да не би да си въобразявате, че никога няма да се заразите с него? Възрастни хора сте, не се излагайте и мислете с главите си!

7

Анонимен

преди 2 години

Какви чисти области ви гонят? Хората вече свободно си миткат по цяла Европа и пълнят стадиони, а вие още хленчите и си изсмуквате някакви бройки, колкото да не е без хич.

6

Епидемиолог

преди 2 години

Маските са вредни и токсични!! Бъкат от бактерии и вируси!! Отделно,част от издишваният въглероден двуокис отново се връща в дихателната система и предизвиква хронично отравяне!! Маските " пазят" от вируси така,както гащите пазят от пръднята!!

5

Мдаа

преди 2 години

Пандемията върлува с пълна сила. Веднага да се въведат КПП-та на всички входно-изходни точки на градовете че ще изпукаме. Само с декларации да се минава и да се стреля на месо по нарушителите. Да се въведат задължителни кислородни маски за посещаване на Кауфланд.

4

Анонимен

преди 2 години

Вируса e гаден, пазете здравето си и се лекувайте, но не ходете при проф. Николай Габровски - Пирогов или доц. Зафер Оркун Токташ - Медикал Караджъ от болница Медикал парк.Това са изключително арогантни, нахакани, некадърни, интересуващи се само от парите ви.Ще ви осакатят.

3

Слави Трифонов

преди 2 години

кацаров ще ни затваря още лятото за това ще гласувам против лъжеца радев хвърлям за стъки

2

Анонимен

преди 2 години

Е, не мога да разбера какво толкова им бърка Радев в здравето на герберите. Може би понеже отвсякъде засенчва слънценосният Борисов?

1

Анонимен

преди 2 години

Всяка една новина е по-добра от тези в които се споменава "кабинета" на Фигуранта...