7

Тунджа

преди 2 години

Готиното е ,че втората вълна в Бразилия беше през лятото. Сега пък в Европа е лято-няма вълна. Очаква се през есента.... тоест виросата е доста избирателен...просто дезинформация ,докато пътува по континентите...Абе страхуване да има....аз лично си слагам маската, бия си ваксината и отивам под леглото за по-сигурно.

6

Размисли и Страсти

преди 2 години

Еееее, не са много, бразилци колкото щеш!Даже и у нас има................

5

Анонимен

преди 2 години

До 1: Как да няма вирус бе? Ти да не би преди 2020 да си нямал болки в гърлото или кашлица? Е, ако си имал и сърдечни проблеми е можело и да умреш. Ама това е нещо съвсем ново, нали?

4

Анонимен

преди 2 години

Жълтата медия днесбеге пак ми изтри съвсем уместен коментар. Затова сме на едно от последните мяста по свобода на словото в света!

3

жбхфехкйе

преди 2 години

На всички ни е ясно че петролът свършва и до 2050 почти няма да е останал. Затова плебеите трябва да бъдат поставени овреме под контрол за да може управляващата класа да си прави каквото иска. До тук с мита за демокрацията. Може да ни върнат и в средновековието.

2

Ужкимпандемия

преди 2 години

Леле ама наистина или наужким. И при тях ли две трети са на 80-90-100 години със сърдечни заболявания, както при нас? И при тях ли ги лекуват със напълно погрешни медикаменти и процедури, както в Англия? И при тях ли пращат заразно болните в старческите домове, както в САЩ?

1

Анонимен

преди 2 години

Къде са тези, които тръбяха ,че няма вирус!