44

Не!

преди 2 години

Искам пункт на черни връх, иначе няма да се боцна!

43

Анонимен

преди 2 години

И защо така активно ни врънкат да се ваксинираме? Още малко и ще почнат да ни тропат по вратите да си турим от полезните ваксини. Ай да ви се....и ваксинките.

42

Живко

преди 2 години

Предлагам да се построят храмове за новата секта на ковидясалите ваксино поклонници. Там ще има икони с изображения на единствения и непобедим коронавирус (зелено кълбо с антени), ще се четат най-новите списъци на загиналите без придружаващи заболявания и цитати от проповедите на Мутафчийски, Кантарджиев и останалите Ковид пророци и мъченици от НОЩ. Неделната литургия ще завършва с групово набождане с най-новата "игла" на Пфайзер.

41

Анонимен

преди 2 години

Мерси, обаче кракът ми не е стъпвал в мол. Аз си поддържам кварталните магазинчета. Та че пропуснем и тая велика ваксинация

40

Анонимен

преди 2 години

До 36 до 35 Ако има гражданство човека, може да се нарече германец и какво му се присмиваш, че е гастарбайтер, всички кадърни хора са икономически мигранти, ти тука вършиш "бяла работа" защото. Какво работиш ти и какво образувание имаш?~~~~||~~~~ учи словоред и граматика образувание се пише образование, защото не се образува а придобива! Аман от неуки съветници!

39

Анонимен

преди 2 години

Чак се чудя на кокошия акъл на някои хора. Какво ли им ражда бедния акъл ? Сигурно нещо от порядъка на "Дошъл съм да си купя обувки и тениска, тъй и тъй съм тук да взема да се ваксинирам, че 2 в 1"... Олеле майко и матрял

38

до 36

преди 2 години

Образование.

37

Луд

преди 2 години

До 37 - Това което си постнал е част от код за вирус. Значи, наистина им инсталират/инжектират хак/вирус.

36

до 36

преди 2 години

Някъде да съм написал, че живее в България? А първо започни да пишеш грамотно.

35

до 37

преди 2 години

Не се бъзикай бе!

34

Анонимен

преди 2 години

? 7F:0D:B0:BB:56:C2 unknown device.Сигнала идва от вакснатите.Пуснете си блутута на телефона.Айгон не го засича но ако истегшите find my bluetooth device ги намира а някои андроиди директно си ги засича маркета в ваксината.

33

до 35

преди 2 години

Ако има гражданство човека, може да се нарече германец и какво му се присмиваш, че е гастарбайтер, всички кадърни хора са икономически мигранти, ти тука вършиш "бяла работа" защото. Какво работиш ти и какво образувание имаш?

32

до 32

преди 2 години

Какъв германец си пък ти? Някой *** балканец отишъл като гастарбайтер в Германия да им върши черната работа. А пък коментарът ти е толкова *** и нелеп. ( затова стигам до заключението че си някой черноработник, на когото много му е пораснала работата).

31

Анонимен

преди 2 години

Хубаво правите, че се ваксирате, вие сте нашата гордост, аз се срамувам от себе си, че съм алергичен и негоден за ваксиране...

30

Германец

преди 2 години

660 пиронa в ковчега на антиваксърската секта. Топите се като лански сняг :)

29

Петя

преди 2 години

Аз си набучих ваксинката у мола, днес по пладне, докато бях на шопинг. Плюс това ме тестваха три пъти, по китайския метод, пак в мола. Такъв бил пакета, едно обождане и три набучвания. Много ми хареса, мисля утре пак да съм там, само за китайските тестове,едно приятно ми става.

28

Нане

преди 2 години

На ваксаните сега, ще почнат да им никнат роджета от изневерите на булките им...Ваксината стимулира калция...)))

27

Прамод Митал

преди 2 години

До ВаксиниранВаксинатора ,добре ,че се изхо-ди по въпроса та разбрах едно важно нещо .Черната плесен вече е в България и явно ти си нулевия пациент ,само че тебе директно те е почнала от малкото пихтиесто вещество в дебелокората ти кра-тун-а ,което с големи резерви бих нарекъл не мозък, а неревен ганглий ,който ти служи за основните интстинкти колкото да ходиш изправен ,за равновесие и други.Апелирам към медиците ,че нова смъртоностна болест е тука.

26

Нане

преди 2 години

До ваксаният....Кои са тия авторитети и капацитети бре... Преева ли се брато, та ревеш толкоз...Пиша ти от верандата на терасата... Птичките пеят дъжд вали...

25

Ваксиниран

преди 2 години

Явно пишещи тук са по- умни от най -умните в целия свят? Не ви ли светва колко сте жалки? Или се изживявате като важни поне един път в живота си, че можете да плюете по авторитети и капацитети от панелката си, цъкайки в телефончето анонимно?