50

Луи XIV

преди 2 години

Макрон е реалния лидер на Европа. Vive la France!

49

ББ

преди 2 години

До Властаизразявам несъгласие...слушам съвестта си,а тя като развалена...едно и също...ти си Свободно Човешко...тиси Свободно Човешко...Бог ти е дал живота...Бог ти е дал Свободата,идват някакви посер.овци докопали се до власт ...с бомби...и троловете им и ни убеждават,че сме...крепостни...***...матрял...да ама не...идваме за вас и ще ви съдим...Справедливо но Строго!!! ...цензурата е престъпление

48

Власта

преди 2 години

До ББЬ Кой си ти , че да критикуваш бе? Имаш право само да слушаш.

47

ББЬ

преди 2 години

и госпожо Меркел в България член на ЕС,в 21 век съм цензуриран,трият се постове,очакваме и заплахи за животите ни,само защото съм критичен към г-н Путин и управлението му,към г- Борисов и г-н Ердоган...зависими медии,зависими "журналисти"ни отнемат правото на свободно изразяване...в 21 век...в ЕС

46

Анонимен

преди 2 години

Меркел е била активист на FDJ (гедерейския Комсомол). Специализирала е в школата на КГБ в Днепропетровск. Има я на снимка как тичка голичка (грозотиите са замазани!) по брега на Днепър. Другият персонаж го има на снимка как една какичка, познайте коя, го носи под мишница към морето. И Тя, и Той са бездетни! И такива ще решават съдбата на европейските деца, на нашите деца!

45

Анонимен

преди 2 години

Запомнете това чудовище, то ще надмине Хитлер. Хитлер нападна света а Меркел докара талибани и терористи в Европа . Защо да има трета световна война която ще е много скъпа когато е по лесно и евтино една безкрайна и унищожителна гражданска война.

44

Анонимен

преди 2 години

Иска ви се Русия да е супер слаба територия, а не велика държава, за да си веете коня по цял свят, ама не ви се получава, та злобеете.

43

someone

преди 2 години

До БЪЛГАРИ-ТРАКИти си болен мозък отивай при майка турция и не се показвай повече

42

ББ

преди 2 години

Поздравления г-жо Меркел,отявлен критик съм ви...признавам,ЕС е Съюз на Ценности...на Свободи...Съюз на Справедливостта и Солидарността...Силен Справедлив и Солидарен Съюз...шепа его болни докопали се до властта ни налагат да подкрепяме престъпленията им...недопустимо!ЕС е идея с която създателите им ще останат в човешката История...като човеколюбци...не го осъзнават хората дори,заблудени от врагове на идеята

41

Нормално ли е?

преди 2 години

*** и недоеба да решават съдбата на Европа ?

40

Анонимен

преди 2 години

Русия е фашистка и агресивна държава. Започнаха отново да прибират в ГУЛАГ. Канят се да анексират Беларус, струпали са огромно количество боетехника на украинската граница. Западът проспива това, както проспиваше и Хитлер, и после Европа плати да това проспиване с много кръв.

39

Анонимен

преди 2 години

Доганя че го премести в другия крачол ,много го е страх от макрон и Меркел )

38

Анонимен

преди 2 години

До БЪЛГАРИ-ТРАКИНЕЩАСТНО ОТРИЦАНИЕ НА ГЕРОИЗМЪТ И ПОДВИГЪТ НА ТРАКИЙСКИТЕ БЪЛГАРИ ОТ СТРАНДЖА, ЛЮЛЕБУРГАСКО, БУНАРХИСАР и ОДРИНСКО. ВИЕ СТЕ ПОЗОРЕН ПРОСТАШКИ ЧАКАЛ ЗА НАСЛЕДНИЦИТЕ НА ДЕДИТЕ ОТ ВЪТРЕШНАТА МАКЕДОНО-ОДРИНСКА РЕВОЛЮЦИОННА ОРГАНИЗАЦИЯ. НА КОЛЕНЕ ПРОСТАКО И МОЛИ ЗА ПРОШКА.

37

Анонимен

преди 2 години

Ердоган се усмихна и пи глътка турско кафе

36

плачь еврогей

преди 2 години

Кой се интересува какви сигнали си обменят Меркел и Макрон. Те не пеят в хора на Великите Лидери на Великите Сили. Государят Путин е почетен гост на конгреса на Единна Россия.

35

Като

преди 2 години

са ни по-близо, защо не ни освободиха от турско иго, а само земи заграбват от нас. Всички съседи. Изобщо не е по комшийски.

34

БЪЛГАРИ-ТРАКИ

преди 2 години

Стига тази оммраза към майка Турция дето 5 века ни е хранела и бранела!!!Само платените руски историци ни научиха да се мразим и наричаме славяни!

33

Хер Ястребител

преди 2 години

По-добре ще да е бабоебачът Макарончо и яловата Меркелица да Фнимават много какви ги плещят, та после да не мърморят през стиснти зъби и просълзени очички "Ага, пне да беше наплюнчил малко!!"

32

100 % TURK

преди 2 години

И Макрон да внимава.Последно време почна да яде шамари по улиците.

31

Анонимен

преди 2 години

ХА ПОЗНАЙТЕ СЕГА МЕРКЕЛ ЛИ ЗНАЕ ОБРАЗЦОВО ФРЕНСКИ ИЛИ МАКРОН ЗНАЕ ОБРАЗЦОВО НЕМСКИ??!