75

Анонимен

преди 2 години

Комар, ухапвайки наркоман, два часа се мислел за свръхзвуков изтребител. Какво се случва когато комар ухапе ваксиниран? А ?

74

mnjtghtfg

преди 2 години

При такива новини, на човек му иде направо да си пререже вените... или ще измислят и ваксина срещу самоубийство? Ковид е новата религия, а който не е съгласен е долен еретик.

73

Анонимен

преди 2 години

До ВаксиниранБраво, ти си герой на социалистическия труд и почти Батман!!! Най-добре си премери и мозъчните клетки, щото май са по-малко от антителата ти.

72

do 79

преди 2 години

опа, пак няма четене с разбиране, този skill се придобива в училище, но просто мога да предположа Вашето образувание на какво ниво е.

71

Док Боц

преди 2 години

... от инжекция с гоола вода - толкова ефективност . Явно че бяха маркетингов трик тия приказки за 97% ефективност ... 98.5% ефективност ...... хахахаха . Аз като пия Ред Бул що нямам крилааааа .... еббаси . Значи ако не се имунизираш , може да прекараш безсимптомно в 95% от случаите ..... а ако се имунизираш - може в 7% - да получиш тромбози и да пуккнеш.... 15% да имаш някакви дълготрайни увреждания които да се налага да лекуваш ... и около 30% ваксината да не ти създаде антитела .... СУУПЕР.

70

абе

преди 2 години

гения бай Шиле заяви че "който е преболедувал има ДОЖИВОТЕН ИМУНИТЕТ в някакви Т клетки" (Неделята на NOVA (06.06.2021) нa 16:40 min)

69

Оппа!

преди 2 години

Абе нали уж бяха 97% ефективни? А сега дават назад. Скоро и за дългосрочните странични ефекти ще си хортуваме.

68

Хаха

преди 2 години

Каквито ваксините, такива и антителата.

67

Азът

преди 2 години

Тъй-тъй,ама,не е тъй!В италианските медии е споменато за смъртта на 18 годишен/на/но,ваксинирана/но с астра зенека!!!Законът дарвин в пълна сила!На печелившите-честито!

66

Анонимен

преди 2 години

Ясно е,защо не всички изграждат антитела след преболедуване или след ваксинация.Важен е и Т клетъчния имунитет.Аз избирам да се ваксинирам.Здравият ми племенник на 17 години с Ковид в интензивното за 1 седмица.2 месеца по-късно още синусова тахикардия.

65

До 33

преди 2 години

Българинът на конспирации и подмолни замисли вярва.На наука-не,на лекари-не.Обяснимо е ,нивото на образование,критично мислене,знание- знаем на какво ниво.

64

Анонимен

преди 2 години

Всички опити за продължаване на живота посредством безумно скъпи терапии, трансплантации и какво ли не, само да се излъже природата от модерната медицина се провалиха от едно жалко РНК вирусче!

63

Ха ха!!!

преди 2 години

Ама ние 'верваме' на Пфаизер че е 95% ефективна! Верно никой не го е проверил и доказал - ама "Верваме"

62

Тъпчете зомбитата

преди 2 години

Тъпчете до дупка, докато я изградят. Магарето другарю, носи толкова колкото го натовариш, както се казваше в един хубав бг филм.

61

Анонимен

преди 2 години

Аз съм ваксърче обичам сертификатчета зелени, ваксърче да се наричам първа радост е за мене!!!

60

Анонимен

преди 2 години

Португалия има за последната седмица около 140 нови случая на ден. Виж графиката какво става след ваксинацията и не говори глупости. На вас ви трябва локдаун, ама индивидуален!!!

59

До 66

преди 2 години

Противогрипна ваксина -ефективност 25%. Рнк -антиковид ваксина - ефективност 95%. Астра зенека 65%.

58

до ваксинирания

преди 2 години

Ами ваксинирай си и кучето, може по- малко да лае:)

57

Анонимен

преди 2 години

Защо се изгуби ценно време с тези ваксини? Трябваше да се разработят лекарства и ефективни методи на лечение! То беше ясно че ваксините няма да са ефективни. Преди си биех всяка есен антигрип ваксина и постоянно бях болна. Спрях да го правя и имаше зими през които не съм боледувала. Учени от типа "Менгеле" като Балтов призоваваха онкоболните и възрастните да се ваксинират, а се оказва че ваксините не влияят на имунната им система...Добро утро !

56

Anonimen

преди 2 години

Ето едно доказателство, че няма смисъл от никакви ваксини!! Ваксините правят милионерите, милиардери!!