141

ББ

преди 2 години

настоявам заека лицемер и фалшив актьор да бъде обявен от Външно за"персона нон грата",манипулации...лъжи...измами...плащане на мъртви "лобисти" за натиск...или сте съучастници в предателстгво

140

цензура

преди 2 години

До Анонименвашето е...глупост...България предложи членството на Западно-Балканските...и за Нато и за ЕС,проблема е че,зависимите от сърби и руснаци т.н. македонски политици,обслужват руски...опитват да запалят балканите...те не им дреме за Народа им...за власт и пари...зависимости,ги гонят...нямаме Парламент...той артистично идва на "преговори"...лицемер,България е Парламентарна Република...лайн. сръбско-руско!!!

139

Тикволандия

преди 2 години

До До 140: Л'ъжец е бат'ти Бойко. Чети какво е казал на Заев: "Сегашното служебно правителство има всички права и може да преговаря с вас. Нов договор, ако нашият не им хареса". Бойко без политически спекулации просто не може да живее. От една страна той с ГЕРБ разправят, че служебното правителство трябвало само да организира избори. Но когато му изнася, пред Заев разправя че служебното правителство можело дори да сключи нов договор с РСМ без Народното събрание. Патологичен л'ъжец.

138

Малко за политика

преди 2 години

До До 140: Не можеш да разделяш фактите от спекулациите, това ти е проблемът. Факт е, че Заев отиде при бат'ти Бойко. Оттам нататък са тълкуванията. Чети какво е казал Бойко при срещата със Заев. От това, което публикуваха - нито една дума в защита на националните интереси, нито една дума за това какво очакваме от РСМ за да дадем подкрепа. Да, при управлението на ГЕРБ се подписа договор с тях, и какво последва? Пълно мълчание от бат'ти Бойко че те не го спазват. А ти си тръгнал с опорните точки

137

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен Мавзолея на Георги Димитров беше взривен от СДС и сега ГЕРБ искат паметника на СССР, а искаме от МК че ще пази бг паметници.

136

Анонимен

преди 2 години

Вардете надгробните плочи,че оскверняването им е национален спорт във Фиромистан!

135

Анонимен

преди 2 години

Заев на колене,след като изяде тоягата се моли за морковчето!

134

До 140

преди 2 години

Защо лъжеш?Заев отиде при Борисов,защото ГЕРБ е все още най голямата полит.партия,а временното служебно е временно и няма правомощия,е има някакви и се изсилва,но е за политпиар на божковите партии.При управлението на ГЕРБ се подписа д-ра със СМ,по време на бълг.председателство темата беше Зап.Балкани,подаде им ръка да се чуе за тях,за НАТО,но в крайна сметка само се възползваха.Ветото беше при управлението на ГЕРБ и ОП и декларцията на НС,така че да ползваш дискриминац.политика на Фигуранта е н

133

Анонимен

преди 2 години

Сидентитетот под ръчичка и в Албания.

132

ognyanz

преди 2 години

Имаме обща история. От тях се иска да признаят това, да го отразят в учебниците си, да не дискриминират тези в РСМ, които се считат за българи, и всичко ще си дойде на мястото. Ясно е, че не е лесно. Техните историчари и политици с години са се упражнявали в анти-българизъм, израснало е цяло поколение, на което са му разправяли, че българите са татари, окупатори, фашисти и т.н. Така че да не чакаме бързи резултати. Зоран Заев поне се опитва да намери решение, приемливо и за тях, и за нас.

131

Малко за политика

преди 2 години

До Чипът: Чипът ти е на гербаджийски ***, отдалеч се вижда. А Зоран Заев добре знаеше кой е готов да предаде българските интереси и затова отиде да се срещне с бат'ти Бойко. И той не пропусна да изръси малко предизборни г'лупости по тоя повод. Да, срещна се и с Корнелия Нинова, но тя веднага след това на специална пресконференция потвърди, че БСП се придържа към позицията на правителството за изпълнение на договора за добросъседство като условие за влизане на РСМ в ЕС.

130

Ке

преди 2 години

Ние северомакетата ке направим и железница и магистрала до границата с БГ.Ке!?!А пък ние Българите ще ви повярваме като си смените измислената История по учебниците ,по които учат северомакедончетата и спрете да изчегъртвате паметните плочи с Български имена .

129

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен, к.133 "Предателят" не е този със зелените чорапи, а един дебеланко, оял се от сума ти комисиони, издействани къде чрез аванти от бизнесмени, в повечето случаи (виж комисионите от В.Божков) - насила, роден и живеещ в по-голяма част от времето в Банкя. Той се прегръщаше и целуваше със Зоран Заев, искаше да бъде "цар" на Западните Балкани, а стигна до под кривата круша, оплют от омерзения от неговата наглост и безочие български народ.

128

бай Ставри

преди 2 години

Сега сме ги фанали сърбоманите за кумбoлите, и трябва да ги държим здраво и да стискаме, дордето им дойде акъла в празните глави!!!

127

бай Лазо

преди 2 години

Заев, Заев...Га ви подпрат шиптepите, ке гледате къмЕС, ама от некое по-високо минаре оттатък Вардаро!

126

Анонимен

преди 2 години

Македонският премиер, както и този на Португалия, трябва да знае, че преговори за влизане в ЕС се водят с НАСТОЯЩИЯ премиер, а не с Боце и селянката от Крушовица. Това е основно изискване дори на елементарната учтивост, а не македонската представа, че с мазнене и хиперактивност може да се пробие навсякъде, Е, не успя да "пробие". Дано друг път се досети как се води политика.

125

Анонимен

преди 2 години

Македония ще влезе в ЕС въпреки България.

124

Чипът

преди 2 години

Странно. Селяните от югозападна България искат да имат държава. С милиони години история. Въпреки всичко те добре знаят, че в момента ако някой тук ги подкрепи още същия ден ще бъде почетен. Важи най-вече за предателя със зелените чорапи.

123

Анонимен

преди 2 години

До АнонименПреди години преподавах дисциплините "Аналогова схемотехника" и "Цифрови ИС" във ВУЗ. Един ден в началото на юни дойдоха двама младежи от градче близо до Скопие да се явят на изпит. Питам единия защо не се явят на изпитита в Македония, а в България. Той, малко простичко момче, отговаря "Защото у нас преподавателите са завършили в Англия и късат, а вие сте "дашни". Идваше ми да му залепя два шамара и да си ходи. И двамата не показаха знания и си отидоха недоволни с по една двойка.

122

Анонимен

преди 2 години

Е какво сега,диалога с делегации ли ще продължи ли,вратите отворени обаче йок.Втора делегация ще има ли?Май не!Сръбкия тоталитаризъм свърши работата в СМ,насилие,убийства,опорочаване на истината,зомбиране и не мърдат 30 г.от уж независимостта,защото сърбетата не пускат.И при нас след 30 г.окопаване на мутри и олигарси ,милиардерстване,аха да им потърсят сметка кво стана,я как се надигнаха как ще им взимат държавата,я обратно в комунизма с " демократични" средства и нови куфарчета за изпълнители