12

дам...

преди 2 години

Днес е 20 юни, а Черешова Задушница беше на 19 юни, демек вчера! Няма ли поне един буден редактор, та да я махне тая статия, щото не е просто за първа страница!

11

Игнат

преди 2 години

По телевизия БТВ, управителя на гробището Малашевци каза "такива са ни възможностите"....на въпроса за "трагичното" състояние на гробището. Бюджета на столична община почти 2 млрд. лв. и да кажеш такива са ни възможностите. Управляват ни некадърници.

10

Анонимен

преди 2 години

Бог да ги прости нашите починали близки.Амин.

9

Роза

преди 2 години

"Живите вървят,а мъртвите им сочат пътя!"-текст от некролог

8

ПОЗОРНО ЯВЛЕНИЕ

преди 2 години

ПОДЪРЖАНЕТО НА СОФИИСКИТ ГРОБИЩА Е ЗАДЪЛЖЕНИЕ НА СГНС.ДА НЕ СЕ ПРАВЯТ ЧЕ НЯКОЙ ДРУГ ТРЯБВА ДА ГО ВЪРШИ.СЪЩОТО НЕ ОТНАСЯ И "МНО " ИЗОСТАВИЛО БЪЛГАРСКИТЕ ВОЕННИ ГРОБИЩА В СЕВЕРНА МАКЕДОНИЯ.ИДЕТЕ И ВИЖТЕ ИЕАЛНО ПОДЪРЖАНИТЕ СРЪБСКИ ТАКИВА. ПОЗОРНО ОТНОШЕНИЕ ЗА СЪЖАЛЕНИЕ. ИДЕТЕ И ВИЖТЕ КАК ПОДЪРЖАТ ГРОБИЩАТА В ФРАНЦИЯ,ГЕРМАНИЯ.А ДА НЕ ГОВОРИМЕ ЗА ПРОБЛМА В ЗАКПЕНИ ГРОБНИ МЕСТА АДМИНИСТРАТИВНО ДА СЕ ИЗВРШВАТ ПОГРЕБЕНИ НА СЛУЧАЙНИ ХОРА.

7

Анонимен

преди 2 години

До 12Явно по всички гробища в България е така.

6

Румен

преди 2 години

Гробището на Малашевци, прилича на сметище обрасло с трева. Кой го управлява. Не е нормално, не е човещко, а иначе сме европейска държава.

5

Edin888

преди 2 години

Исус й рече: Аз съм възкресението и живота; който вярва в Мене, ако и да умре, ще живее; и никой, който е жив и вярва в Мене, няма да умре до века. Вярваш ли това?Йоан 11:25-26Моля се Господа Христа да има милост и към хората, които не са вярвали в него, но делата на ръцете им и помислите им са били богоугодни. А може би по Неговата Божествена милост ще помилва всички?Господи Иисусе Христе, Сине Божии, Помилуй, очисти, освети, благолсови нас.Амин.

4

маалии

преди 2 години

Тук пълно със жълтопаветни аграрчета!

3

Анонимен

преди 2 години

Не сте оригинални като пишете глупости за този ден. Всеки има починал близък. Няма значение каква религия изповядвате, почитта към мъртвите, ни учи на любов към живота. Има неща, с които човек не се подиграва. И едното от тях е смъртта. Тя не пропуска никого. Подигравките с нея, показват само страха ви от смъртта. Научете се да я уважавате. Както и онези, които е отнесла със себе си.

2

Анонимен

преди 2 години

Човек и добре да живее умира и му ядат житото и черешите...

1

Лилка

преди 2 години

С уважение и смирение Поклон пред паметта на починалите близки !