125

Анонимен

преди 2 години

155 Хитлер е роден в Австрия-Унгария но става президент на Германия, която после окупира Австрия.. Моцарт e гражданин на държавите които се образуват от Германска конфедерация до Свещена имшерия или Австрийска империя.Те си сменят имената.

124

Анонимен

преди 2 години

Яко комунисти и агенти от ДС в институциите ни.А БАН са си комунисти и получават титли по наследство.Ако искаме да бъдем в добри отношения с който и да е съсед не допускайте такива хора да говорят и преговарят.Те могат да ни скарат с всеки един,даже и добронамерен човек.Ако има някой да може да ми обясни как се краде история. Историята е нещо което няма как да се краде,това не е предмет ,пари,фотоапарат.Това е нещо което може да се интерпретира.Махайте и закриване БАН.Нищо научно няма

123

Анонимен

преди 2 години

...какво ще кажеш за историческите отношения между империята Византия и ханство/ царство България? Византийски учени, хроникьори и историци пишат за българо - византийските отношения, Македония не съществувала. България е тази, която за съжаление е водила войни срещу Византия, но и тя е тази, която приема Православното Християнство от империята. Вие, скапани макета нямате и средновековна история, едва от 30 години вашата кочиннна съществува "благодарение" на сърби, руснаци.

122

Веселинъ 7112136860

преди 2 години

Македония е част от Царство България. Претенциите на разни лъжеродолюбци от еврейски,турски и поmашkи произход във ВМРО,например, са антибългарски. За какви иторически териториални и културни репарации можем да говорим ако същите се дъднат в името на една незаконна република!!! Нима македонската земя да е рожба на републиката? Разбира се,че не. Македония сама ще дойде при майка си,когато се възстанови и без друго законното Царство България. Без Царство и София ще загубим.

121

Анонимен

преди 2 години

Каузата ,,вето" ни е изгубена ЕС ще изчакат още малко и ще ни притиснат да отделим ветото!Просто ,ще ни кажат ,че ни спират еврофондовете,още повече ,че никъде в преговорните глави няма тема ,,История" по която трябва всички да са съгласни.На никой Европа не му дреме за нашите исторически претенции!И как да ни разберат, след като Австрия убеди цял свят ,че Волфганг Амадеус Моцарт е австриец ,а Хитлер немец!Просто на никой не му дреме за отминалите времена!

120

Анонимен

преди 2 години

Още ли не са поискали излаз на Църно море?

119

Една Българка

преди 2 години

До Анонимен 147Скоро няма да има такава"държава" като РСМ - ще бъде завзета от албанците там, така че не се хабете, не сте фактор никъде хахахах

118

Анонимен

преди 2 години

Македония е държава на 30 години. Създадена е през 1991 година и България подкрепи независимостта и от Югославия и от Сърбия.

117

Анонимен

преди 2 години

Югославска Македония е създадена, за да се отдели от Сърбия. Тито е хърватин. Тито е провел антисръбска политика. Македония е проект срещу Сърбия, не срещу България.

116

Анонимен

преди 2 години

В Северна Македония трябва да се учи албанската история. Албанците са част от народотворческия народ. Албанската история трябва да се учи.

115

Мнение

преди 2 години

Северномакедонците не желаят да спазват никакви договори. Нито нашия нито Преспанския. На евопейското по футбол са се писали с акроним MKD, вместо например с NMR или NMD. Гърците разбира се протестират срещу този акроним. Ето защо тези хитреци и двуличници нямат място в Европейския съюз. Явно 30 годишното Гръцко вето не е свършило своята работа. Затова ние ще го усължим с толкова колкото е необходимо.

114

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 147 Србия няма да влезе скоро защото загуби Косово. Македония 50 % ако не се разпадне на албанска област.

113

Анонимен

преди 2 години

До хаерлия да е.Георги Димитров е герой и правилно е направил човека след като Югославия се разпадна като Македония се отцепи без кървавите войни на Фердинан и Борис. Ако бяха послушали и дядо Благоев, сега щяхме да държим и беломорието. А сега макетата ще клинчат и накрая ще клекнат щото албанците чукат на вратата и пак ние ще ги спасяваме..

112

Стабилно

преди 2 години

В днешната популация в Македония хората с българси ген вече са под 50% - албанци 28 %, турци 5 %,*** 4 %,сърби 2%,бошняци 1%,куцовласи 0,5%. Всъщност 0,5% са официално заявилите се като куцовласи,а реалните са 100 000 но се пишат нарочно македонци,което прави към 5%. Като добавим най-малко 200-300 000 хибрида от българи,куцовласи,*** и сърби....то чистите българи остават стабилно под 50%.

111

Хитър Петър

преди 2 години

Ха, Хитър Петър и той бил македонски! Тия една своя народна приказка ли не могат да измислят? Оставаме без нищо, да му се не види, ако ги пуснем на преговори при това положение!

110

България над всичко

преди 2 години

Македония.............такава държава НЕМА..............за истинските българи Мизия, Тракия и Македония са само географски понятия!! Македония е само една буферна територия (зона) м/у България, Албания, Сърбия и Гърция!!!

109

Анонимен

преди 2 години

Прав е професора...............100 %...............македонците крадат БГ-история.........затова НЕ на Македония в ЕС!!!

108

До Маке

преди 2 години

Не, Маке, вие в ЕС няма да влезете в ЕС! Вие сте чао, натам вървят нещата!

107

коментар

преди 2 години

Натискът е факт и е от всички страни! Някъде четох, че нещо /очевидно голямо нещо/ обещавали на президента Радев, респективно и на бъдещия премиер, само и само да се съгласим да предадем миналото си и оттам и бъдещето си. Не знам дали е така и кое как е, но има ли цена на която да се окажем народ без история и минало? И утре всичко да се окаже македонско, а не българско! Моето лично мнение е - никакво отстъпление, за каквато и да е придобивка - нито крачка назад. Така ще ни уважават!!!

106

хаерлия да е.

преди 2 години

Подарявам им на македонците ,и специално на Заев . Цялата ни история на БКП. И г Димитров от мавзолея.