15

Demonaz

преди 2 години

До АзДа сигурно. Твойте познати да не са на 90+ с по три заболявания,че ковид им е най-малкия проблем. Нали в Пиргов закриват цирка.

14

Анонимен

преди 2 години

Не съм ваксиниран но си влизам в магазините без маска,и като ми кажат да я сложа тогава лъжа че съм ваксиниран!!

13

AZ

преди 2 години

Коментар 12 е До Дамата с батериите.

12

Дамата с батериите

преди 2 години

Народопсихологията ни в няколко изречения.

11

Дамата с батериите

преди 2 години

Простият народ диша мръсния въздух, тъпче се всеки ден с ГМО, консерванти, нитрати и всякакви произведения на химическата промишленост без да му мигне окото. Но когато става въпрос за ваксиниране изведнъж се замисля дълбоко и предпочита да се зарази с вируса, защото той е по-малко опасен от ваксините.

10

Само да дойдат

преди 2 години

На плажа с ваксини ще има избити зъби. Еййй, ще ни гонят под дърво и камък да ни инжектират с неясните бъркочи.

9

Аз

преди 2 години

Хора ,съветвам Ви да се ваксинирате. Баща ми е в Ковид отделение в много тежко състояние и дано успее да се пребори. Не ви е дошло на главата . Покрай мен доста народ починаа друга част не могат да се оправят вече с месеци .

8

льотчик

преди 2 години

до 7. зависи колега зависи. за нас от ложите ще има и пури и дамджанки и дащни разкрепостени секретарки с поетически наклонности. за вас пролетарите и белите ченгенета фенки на моя ортак слафчо че има по една турба капутченца и до изходите от моловете ще чека надарен мургаф ромлянинджия да ги ползвате с него по живо по здрави. и вие и жените ви и децата ви.

7

Истината

преди 2 години

Ще има ли преди ваксината пликче с пури и уиски за после ?

6

Ваксиниран

преди 2 години

Няма угодия, брей

5

Прогноза

преди 2 години

Очаквайте скоро: "Зелени коридори" за лечение на рака и в молове в София

4

лешоедчето янев

преди 2 години

да точно колега. подкрепям ви. аз докато бръмча с катера да събирам беологичнея матриал на оня де го даохме курбан на грингосите и аз нямам време. че и неква кутия требве да търсим сия, ама че отбием номеро нема как. да живеят ястребие от САЩ и ние малките египетски лешояди. добре ни обучиха у уашингот колега чебурашкин.

3

Darth shadow

преди 2 години

Луд умора нема рекъл народа

2

Анонимен

преди 2 години

Самия факт, че за ваксиниране се използват паркове и молове, ме кара още по-твърдо да не искам да си слагам тази експериментална смес в тялото.

1

льотчик

преди 2 години

по масонските ложи ще направите ли неколко мобилни пункта за вакса че от срещи по разни пицерии не ни остава време да идем до болницата.