10

Dоволен

преди 2 години

Стига тъпотии, 750лв. Заплата готвач под 2500лв. Няма, барман под 1500лв. За първия мин 1%от оборота, за втория стига до 6%,сервитъорите/ките мин 3%,ксчество на работа 0ла,може да ти изпържат яйца, човека инвестира в обект, обзавеждане, кухня, не случайно никой турист не се оплаква от това условия топ, качество 0ла

9

Лято 2021` е пак със

преди 2 години

нерешините с години проблеми.Преди малко по тв експерт каза, че туризмът давал 15% от БВП.Ами ако извадят тарикатите от сивия сектор, рязко ще се покачат тези пари.Обаче какво получава туриста като услуга у нас?!Защо не се връща доволен да повтаря години наред, както беше при лошия социализъм?За изгонените опитни кадри - ясно е, че няма да се върнат.Но туристите не са мазохисти отново да дойдат, след естремното им преживаване на морето напр., осигурено от мутрите алчни.

8

богат-беден

преди 2 години

Щом не искат да работят за колосалната заплата от цели 750лв. на морето ни, трябва да знаете - имат много пари хората!Плаши ги колега 1 това, да работят за трима въпреки, че мутрите благородно им осигуряват подобие на квартира и неква храна.Точно крадливите комунисти са честните частници на морето, които изгониха и платежоспособните туристи, и опитните кадри в Туризма.Тези на държавна/общинска хранилка + нашите хора по фирми разни нищо не ги плаши.Да му мислят останалите, дето ще мизерстват...

7

Я...пак...фантазьори

преди 2 години

Хората наистина ли "Сега се чудят какво да си правят парите"?!Потърсят ли си правата в независимия справедлив български Съд, години наред има да плащат, а `скъсаните` нерви пък няма как да им се платят или обезщетят.Я...пак?Нали при лошия соц имахме пари, а нямахме стоки в празните магазини?Нали тогава хората пак се чудели какво да правят парите си ?!?!

6

Анонимен

преди 2 години

Какво Лято? Вече е средата на юни и още е студ и дъжд навън. До оня ден валя сняг в Стара Планина. Вече седмици наред вали дъжд. Мъгли навсякъде. Идва глобално застудяване и нова ледникова епоха.

5

Криза в Бг Туризма?!

преди 2 години

Като гледам презастрояването и откриването на нови и нови заведения на брега, трудно ми е да повярвам.Е да, трудно намират работници...но гладни има мноого.

4

Стандарта на живот

преди 2 години

ще го разберете колко е вдигнат, по разширените гробищни паркове.Толкова млади и тносително млади хора на некролозите по улиците, кога е било?!Бяха пратени на едно тихо място, вечен покой и почивка...

3

ЧЕРЕП И СТАЛИН

преди 2 години

СЕГА "БЕДНИТЕ" БЪЛГАРИ ЧАКАТ ПО 4 ЧАСА НА ГРАНИЦАТА С ГЪРЦИЯ И ПЛАЩАТ ЛУДИ ПАРИ ЗА ТЕСТОВЕ- ТОВА Е ЗАЩОТО УПРАВЛЯВАХА ГЕРБ- СЛЕД РАДЕВАТА ХУНТА- САМО ЩЕ СИ СПОМНЯМЕ- ТЕ ВЪРНАХА МУТРИТЕ И ВСЯВАТ СТРАХ ЗА ПОСЛУШАНИЕ- РЕСТАВРИРАХА СТАЛИНИЗМА... СЛЕД ЧЕРЕП РАДЕВ...ОЧАКВАМЕ ГУЛАГ.

2

Да-Да

преди 2 години

Мечтайте си . При тези цени за нощувка в БГ , няма да има желаещи .

1

Анонимен

преди 2 години

Добре, че беше Борисов да вдигни малко стандарта на живот, че при БСП и Виденов имаше само Гладна виденова зима, а границата я гледаха през крив макарон хората. Сега се чудят какво да си правят парите. На Калотина опашката е километрична към Гърция за уикенда. Ни тестове ги плаши - ни нищо. Народа има пари. Но скоро може и да се обърне палачинката като спрат проектите и парите от ЕС. Европа на комунисти пари не дава.