35

Анонимен

преди 3 години

спасиха си пенсионната система.....

34

Мистик

преди 3 години

Браво на братята англичани ! Понеже ви го набиха до ушите и се пробвате и на другите да им го начу***. Останалото е стъкмистика.

33

До 32

преди 3 години

Нещо сте си поизпуснали нервите, явно не се случват нещата, както бихте искали! Успокойте се малко, отделете време сред природата, прекарайте известно време далеч от тематиката. А за Англия не бързайте да обявявате каквото и да е. На път е да падне мита за колективния имунитет. След седмица вероятно и броя на починалите ще се покачи, при положение, че нарастването е едва от 2-3 дни. А за окончател ни резултати изчакайте около 5-6 месеца. Тогава ще имате наистина сигурни и достоверни факти.

32

Анонимен

преди 3 години

Англия да си гледа своята работа данесе занимава с не ваксинираните стига омръзнани от ващте фалшиви лъжи и измами няма да се ваксинира това давие ясно като закон оставетени на мира стига неви искаме никакви ваксини и лекарства забрана за всички ваксини

31

32

преди 3 години

Много си прав!

30

Анонимен

преди 3 години

Каквото и да се дрънка за кралстовто, при 10 пъти повече население вчера имат 19 починали, докато ние имаме 23 починали. И няма никакво съмнение, че ако бяхме с тяхното ниво на имунизация щяхме да имаме 2-3 починали най-много. Разликата от 20 души сано вчера са жертви на антиваксърската пропаганда. Убийци - кой ***, кой евангелист, кой обикновен ***, но всички антиваксъри са убийци.

29

Анонимен

преди 3 години

Странно, при толкова милиони ваксинирани не измират с хиляди на ден от усложнения, а и починалите от ковид почти изчезнаха. Човек може да си помисли, че ваксините на истина работят.

28

50%

преди 3 години

И по случай 50% ваксинирани имат най-големия ръст на заразени от февруари насам. Борето Джонсън с бирата май се изфука твърде рано. И не са единствената държава. Нали трябваше уж масовата ваксинация да ни спаси?

27

Анонимен

преди 3 години

До до 25 Ти съвсем изтрещя, какви найлони, какво алуминиево фолио, какви извънземни.....явно съм бил прав за психичните ти проблеми. Ако това да сложиш маска за кратко, като влизаш някъде на закрито, те затруднява, това обяснява защо те затруднява и живота като цяло и си контра на всичко и всички. Излез малко от хоремага и автомивката, прочети нещо повече от жълт вестник/сайт и току виж от теб станало човек. Трудно, но не и невъзможно.

26

славянин

преди 3 години

Носи парцaл на лицето си навсякъде - продължава да живее в постоянен страх, спазва социална дистанция навсякъде - продължава да живее в постоянен страх, слага си ''спасителни'' дози - продължава да живее в постоянен страх! Щ о е то!? Тежък и нелечим психиатричен случай!

25

до 25

преди 3 години

Разгледай в нета снимките на феновете на мерките като теб, обгърнали се целите в найлони като онези откачалки с шапките от алуминиево фолио да не ги отвлекат извънземните. И такива като теб са тръгнали да обясняват на другите, че имат психични проблеми?

24

Анонимен

преди 3 години

Супер! Значи вече може да са спокойни за кожата си и да оставят нас неваксинираните намира!

23

Анонимен

преди 3 години

До до 21 Ти явно, освен че си обратното на остър, но имаш и психически проблеми, вероятно следствие от злоупотреба с евтина ракия. Пази си здравето и не се изнервяй, че после може да одраскаш някоя кола с пароструйката и да те уволнят :-))

22

Анонимен

преди 3 години

Бханито освен онзи любимец на каишка има и две котки скопени Кашу и Пепер британски късокосмести синя с бяло и джинджър с бяло на цвят. Котките имат отделен инстаграм, но не ги харесват много.

21

до 21

преди 3 години

Среден пръст и за тебе, балъко. Като те е страх от мене отивай да се боцкаш. Няма да ми даваш наклон в живота със ска паните си мерки, ясно ли ти е? Клоуни, всеки втори тука тръгнал да държи сметка на другите.

20

Анонимен

преди 3 години

Значи Бханито и мъжът й дето е на каишка все още не са ваксинирани.

19

Анонимен

преди 3 години

До до "нормален&qu каква каишка бе човек, ти и такива като теб показващи "среден пръст на мерките" сте причината толкова много възрастни хора да си отидат по-рано. Ходи си в хоремага, поръчай си една евтина ракия и започвай да псуваш всичко и всички, основно държавата, както сте свикнали. Но после не чакай помощи и да ти спасяват *** в болницата, когато го закъсаш.

18

славянин

преди 3 години

90 % от населението над 50 години напълно ваксинирано и за последното денонощие над 11 000 заразени, НАЙ-ВИСОКИЯТ БРОЙ ЗАРАЗЕНИ ОТ 19-ТИ ФЕВРУАРИ НАСАМ - наистина ''повратен исторически момент в битката с коронавируса''! Да живее масовата ваксинация на поголовието и НАЙ-ВИСОКИЯТ БРОЙ ЗАРАЗЕНИ ОТ 19-ТИ ФЕВРУАРИ НАСАМ!

17

до Бау

преди 3 години

Кофти ти е, че надяваш хомота по цял ден, докато аз се разхождам свободно ли? Радвам се, балъко ;)

16

Бау

преди 3 години

До до Бау Лъжи лъжи щом те кара да се чувстваш по-добре :D