4

Анонимен

преди 2 години

Натиснали са да го правят, от камионите файда няма за катаджиите - друго си е да спират наред леки коли и да глобяват за светлини и пожарогасители - има отчетност и висока събираемост. Това с камионите - нямат никакъв интерес да го правят, файда нула за личния джеп. Сега ако вземат и изпълнителите на пътищата да подгонят ще е добре, но това са сънища - големи пари са гепени там.

3

Анонимен

преди 2 години

Проверки на самия път защо няма асфалта се рони като юфка а се пребират милиони

2

Анонимен

преди 2 години

Всеки път като спрат на пътя имате право да заснемете всичко на видео - на обществено място няма забрана за снимане Даже обратното - Законът за Авторското право и сродните му права в чл 13 казва че -'' Не се изисква съгласие за създаване на портретно изображение на обществено и , или публично място '' Вадите телефона и заснемате всичко явно - за защита на вашите законни права и интереси и евентуално ползване на записа в прокуратурата ако ви се нарушават правата по някакъв начин

1

Анонимен

преди 2 години

Трябва захлебване, че ниските заплати от по два бона и пенсии по хилядарка, без ДМС виждате докъде водят. От немотия обират банки момчетата. А то са лов, риболов, три таралясника на паркинга, четири имота, жена, деца, частни училища, абе лудница. Отделно ипотека, направо да полудее човек.