18

Да защитим Радев!!

преди 2 години

навремето Месю Цвюаранов лаеше пред де що видеше микрофон или камера за Гоце, глухара и козлетата. сега Цвю Цвютанов е аут. Срещу Радев лаят една камара Цвюарета. Първо че радев бил московец.Сега че бил натовец.излиза че този който се страхува от моща на служебното и този който иска да се запрезиденти на 5-10 години играят в един отбор.Най интересни са статиите в афера. там под сърцето на Весето са се промъкнали къртиците и ням ден в който да не се пише 10ки пъти че Радев се продал, лъже и маже

17

Анонимен

преди 2 години

Башпрокурорът е за разпит

16

Анонимен

преди 2 години

ХУНТАТА НА ЧЕРЕП РАДЕВ РЕСТАВРИРА СТАЛИНИЗМА, ОСТАВА ДА ОТВОРЯТ ГУЛАГ И ВСЕКИ КОЙТО НЕ Е СЪГЛАСЕН С ТЯХ ДА БАЧКА ЗА РОДИНУ...

15

Анонимен

преди 2 години

Ченге на ченге вади око, колкото гарван на гарвана...

14

бай ганю

преди 2 години

ще пият по кафе със колегите като обсъдят поредния удар и айде по живо по здраво.Очеваданата схема на гешев е да извлича информация от всеки която да използва за рекет срещу когото си иска.срещу тази информация той обещава да им се размине в каквото и да са се провинили и да станеш наш човек.

13

Граматик

преди 2 години

До гербаджия. Пробвай да пишеш фентъзи романи, удава ти се.

12

Гражданин

преди 2 години

До 1. Глу.пости си написал. Нито ги знаеш кои са, нито какво са правили, но се плюнчиш. ***.

11

Анонимен

преди 2 години

Изпълняват поръчките на Радев . Дотук с независима правосъдна система.

10

Ф. А. Ш. И. С. Т. И

преди 2 години

Такива са били времената веднага след 9 септември 1944 г. Върнахме се толкова години назад. Това не е нормално, искат да всеят страх, само че забравят, че сме 2021 год., а не 1944.Ако това ви харесва, гласувайте за Рашковци, Радев и, кацаревци, бабикяновци.

9

Анонимен

преди 2 години

Новите комунисти не можаха да измислят нищо ново, и нищо старо не забравиха. Те са си същите агресивни и отвратителни каквито бяха и до 89та година.

8

Гербаджия

преди 2 години

Плача много, когато чегъртат моите хора. Плача, коментирам и слагам минуси на коментарите на онези заблудени души, които не знаят кой е господар, единодържец и повелител на територията. Как смеете? Как смеете да не целувате неговия благ лик, изобразен на портрет в спалнята ви. Трудно ми е да го повярвам, но сигурно изобщо нямате такъв портрет в спалнята си! Каква наглост, какво безочие. А той... той... ни водеше към светлото бъдеще. Как само ремонтираше ремонта, как сладко хапваше торта сахар...

7

Анонимен

преди 2 години

Тия почнаха с полицейските репресии. Народен съд няма ли да се направи? Загубени хора!

6

ам ам

преди 2 години

До Дали са същитеНяма смисъл да си *** ако не го демонстрираш публично !

5

Каскета

преди 2 години

А ГЛАВНИЯ КОГА?

4

Анонимен

преди 2 години

А в Перник има едни прокурори които потулват тежки престъпления извършени от мутри близки до Гешев и Борисов,за тях цветя и рози ли!?

3

отровна гад

преди 2 години

Не са само бивши! Привикане и действащ, което е престъпление, пряко извършено от Бойко Рашков! Сега главния прокурор има пълното основание незабавно да го арестува!

2

Майора

преди 2 години

Кво да се прави , поредната акция на Рашков! За него и за новото ОФ за всичко досега е виновен ББ , независимп че минаха толкова управления! Но какво да се прави това р указанието на гируто на този кабинет-разединителя Радев!

1

Дали са същите

преди 2 години

Поръчвали са терор и дори убийства срещу неудобни граждани на ББ!