83

asd

преди 2 години

До 4epaтакива индивиди дават работа на хората, не които по цял живот бачкат за хората и не могат да измислят нищо и после само избиват комплекси цял живот и другите са им виновни че са бедни. Седни почети малко или си лягай направо

82

Истина

преди 2 години

Не съм фен на Слави, ама много ви бърка у газо на партиите от статуковото и всички в един глас ревете срещу него, личи си че всички сте деца на БКП и ДС. Не гледайте другите какви са, вижте вие какви сте. Много *** хвърляте в реката, от която самите вие ще пиете слизайки по баира на долу ;)

81

СЛАВИ ПАТЕРИЦА ДПС

преди 2 години

СЛАВИ ПРЕДАДЕ БЪЛГАРИЯ НА ТУРЦИТЕ !!! ИТН Е ПАТЕРИЦА НА ДПС !!!

80

4epa

преди 2 години

ИНДИВИД БЕЗ ЕДИН ДЕН ТРУДОВ СТАЖ( ДА РАБОТИШ ИСТИНСКА РАБОТА- А НЕ ПРАЗНОДУМИЕ ) НА КОЙТО МЛЯКОТО МУ Е ОЩЕ ПО УСТАТА - И ТОЙ СЪВЕТИ ДАВА !!!!

79

Анонимен

преди 2 години

Уточнение: Слави си е купил джипа, а не е подарък от горското като на Тикв. Горското купи жипки за по 200 000лв едната да се возят шейхове на лов в БГ. Познайте кой шейх се вози 12г и с охрана за наша сметка.

78

Анонимен

преди 2 години

Божанков и той обиколи партиите като цветарка!

77

ЩЕ ГЛАСУВАМ ...

преди 2 години

ЗА ЯВОР БОЖАНКОВ ЩОТО Е МНОГО ДОБЪР И УМЕН!

76

Анонимен

преди 2 години

Аз гласувах на местните избори за Весела Лечева и на 04.04.т.г. тоже. Сега не знам за кого да гласувам. Има достатъчно други места. Весела Лечева е фаворитка за нашия град и понеже това не се разбра се опасявам от развръзката.

75

Анонимен

преди 2 години

Тошко йо. обаче е прав за СЕМ. Трябва този орган да се разследва и премахне с нов закон. Системно се пречи на умните мнения но се тиражират пошлите и глупавите. Дирниците правят каквото си искат абсолютно безпардонно. Отнемането на достъп се прави по милиционерски правила и нареждане..........

74

Анонимен

преди 2 години

Ето сега защо сложихме частичната ЛИ в текста ни по долу, за промяна на смисъла ЛИ. Ние не сме слагали ЛИ. На вас кой ви нареди да слагате ЛИ в коментара ни.

73

Анонимен

преди 2 години

Тошко йо. обаче е прав за СЕМ. Трябва този орган да се разследва и премахне с нов закон. Системно ли се пречи на умните мнения но се тиражират пошлите и глупавите. Дирниците правят каквото си искат абсолютно безпардонно. Отнемането на достъп се прави по милиционерски правила и нареждане..........

72

A

преди 2 години

То, това го подозираме доста хора, но някои още наивно вярват в отбор черешки и отбор ягодки, а реалността е, че няма отбори. Всички са от едно котило (БКП). Целта е разделяне на народа (разделяй и владей). Докато народа се чуди кого да подкрепи и срещу кого да плюе, те си правят каквото искат и се покриват един друг. Да живее България.

71

Анонимен

преди 2 години

Ще видим дали е стар сценария когато калинките започнат да си бършат сополя.

70

Анонимен

преди 2 години

55 Спри да пишеш, че колкото повече пишеш, толкова по-ти личи пилешки мозък. Слави е стар и деградирал чалгар, който се родееше с мутрите на прехода. Платен от червената олигархия -Божков, лакей на Москва. Да не бе Маестрото, който му пишеше песните и актьорите в скечовете, нямаше дори да има шоу. Фъфли на всяка втора дума и не може, да говори без аутокю. Върна комунистите на власт, като излъга електората си от наивници.

69

Анонимен

преди 2 години

68 Божанков, както и Нинова, са политически номади, преди бяха в СДС, за келепира, после се зачислиха в столетницата, родната, на рода им, закрилницата.

68

Анонимен

преди 2 години

Отдавна нямам никакви илюзии че с поредния фокусник България ще прогресира. Отново ще имаме познатия резултат от трън та на глог.

67

Анонимен

преди 2 години

Много добре описано. Остроумно и вярно.

66

Анонимен

преди 2 години

На този комунист Божанков паметта нещо му изневярява. БСП със Станишев управлява заедно с Доган и Саккобурготски (4 години). Станишев се целува с Местан и управлява с премиер Орешарски и ДПС ( 1 година и половина).

65

Ясновидец

преди 2 години

Слави си е типична мутра! Не е стъпил сред хора! Страх го е и се крие! И да направи правителство, много бързо почитателите му ще го разберат какво представлява! Същата неука мутра като Толупа, от която ще се отвратим много бързо! Народа иска умен, уравновесен човек с някакво образование и говорещ езици ,виолата не ни е приоритет!

64

селско момче

преди 2 години

Това е Слави. Първеню, мутра, който се прави на голямата работа, ама издиша отвсякъде. Като видяхме и какъв екип е събрал от ***....Нали уж прави кастинг, търси млади и кадърни хора. Кьорфишек е всичко. Просто Слави е болен и се нуждае от лечение, затова осуква и се прави на цар. Иска да е ЕВРОДЕПУТАТ и да се лекува в Европа, но не като Слави учиндолски, а като български евродепутат. Толкова е прозрачен. А балъмите му вярват, както вярваха и на Бареков