13

malart

преди 2 години

Търсим, но не намираме. Много кешират тези психолози. Есента и аз записвам да уча. Има пари в тая рабора

12

Ко? Не?

преди 2 години

Погледнах сайта посочен в дописката. Първото, което ми се наби на очи е "зареди часове". С други думи :"плати ми предварително, че като се знам какъв некадърник съм по добре парите предварително". Изобщо 16-тия май е прав.

11

Аре без глупости!

преди 2 години

Не съществува такава наука като "психология". Де що кифли познавам, до една следвали психология. Или имаш проблем в главата, който се решава медикаментозно при психиатър, или си въобразяваш, че имаш проблем. А второто се решава с изненадващ шамар. Ако не помогне, процедурата се повтаря.

10

Бългериъ фърст

преди 2 години

Според швейцарския IMD сме на 53-то място по конкурентноспособност, а миналата година сме били на 48-мо място в света.

9

НАБИИ ТЕ

преди 2 години

ДУМАТА ПСИХОЛОГ, В ТИКВИТЕ НА ТИКВИТЕ.... ЗАЩОТО ДО КАТО УПРАВЛЯВАХА ТЕ. НАРОДА ОТ ТЕХНИТЕ ОБЪРКАНИ ПЛАШЕЩИПРИКАЗКИПСИХЯСА. А ОТ СРЕСА ТРУДНО ЩЕ СЕ ОТЪРВАТ.

8

Анонимен

преди 2 години

До НАБИЙТЕ-ДОБРЕ ЛИ СТЕ?

7

пецата

преди 2 години

Плана се изпълнява безупречно, изтъпяване, подлудяване, изпе...астяване , изджрндъряване и т.н. всичко с цел да се намали населението, но в индия ,китай и африка продължават да се плякат да правят по 5 чаавета, накрая белия човек ще бъде записан в червената книга като изчезващ вид, белите сме около 600милиона на планетатата всичко останало черно, кафяво и жълто

6

НАБИЙТЕ

преди 2 години

ГО ТОВА ВЪВ ТИКВИТЕ НА ТИКВИТЕ. НОЩ ЩАБ БОТОКСАБИБИТКО. ТЕ СЪС СВОИТЕ ПРИКАЗКИ И ДЕЛА ПОДЛУДИХАНАРОДА. СЪД. А НЕ ДА ОБЛЪЧВАТ ОЩЕ. ТЕ ИЗПЛАШИХА НАРОДАИ СЕГА ХВЪРЛЯТ ВИНАТА НАСЕГАШНОТО ПРАВИТЕЛСТВО.

5

Анонимен

преди 2 години

Пред болестите на Kayна психиатричната наука е безсилна.

4

Веселинъ 7112136860

преди 2 години

Проблемите с нервите са категорично нормално явление в живота на всяко живо същество. Науката,която лекува тези проблеми се нарича НЕВРОЛОГИЯ ! Евреите Шкеназ измислиха на база нищо простотиите,наричани Психология и Психиатрия. Дори ако пръднете, психитрите ше Ви нарочат за неизлечимо болен. Психиатричните"лекарства" са неуспоримата причина за полудяване,импотентност,фригидност, неадекватност. Евреите на съд !

3

Анонимен

преди 2 години

Психиатрия и психология са две псевдонауки, които нямат нищо общо със стандартната медицина.

2

Анонимен

преди 2 години

Пред болестите на Тиквата психиатричната наука е безсилна.

1

Анонимен

преди 2 години

Офф .Икономиката е на импулси .Инфраструктура ,задлъжняване ,рецесия .Така се случват нещата .Трябва да се оказва психиатрична помощ на тиквата преди да създаде банката за раздаване ааа.. развитие . Вие знаете ли защо е създадена световната банка за раздаване ааа .. развитие ??? Защо латиноамериканските държави не искаха да си връщат дълга към частни американски банки. С цел извиване на ръце. Схемата на задлъжняване на латинска Америка беше същата.инфраструктура ,задлъжняване ,рецесия ;)