8

Анонимен

преди 2 години

Гласуваш за чалгата, получаваш чалга-юмручкото - ДВЕ в едно! Да живеят Тошо Юмручко Фърчилков и всичките БСП-та по сички земни кълбета! Боко е виновен!

7

Анонимен

преди 2 години

Двата милиона емигранти хукнаха навън след отварянето на границите през 1990 г. - първи бяха ромеите, каито за две години ***...ха името "българин" по цял свят, и насетне всеки с български паспорт беше поставен под ромейски знаменател. Едва през последните 2-3 тодини бившите българи започнаха да се връщат, подмамени от 10годишния мир и сигурност в страната - да, ама НЕ! *** пак ни върна в комунизма, и сега българите се изнасяме заради коМУНЬОизЪма. Гласуваш за Слафчу - получаваш Мун...чо!

6

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 3 "То и нашите бежанци се увеличиха от гербавата криза за десетилетие." Още през лятото на най-чумавата криза с бежанците Боко се ОПЪНА на Меркелска Европа, разбра се с Ердоган и СПРЯ талибаните. Докато той преговаряше с ердоган, Мун...чо гърмеше от Шипка, че вирусът е "измислен" от Боко, и впоследствие Боко беше обявен за "предател", а Ердоган пренасочи талибаните не към България, а към Гърция. Кой е ПРЕДАТЕЛЯТ?

5

Анонимен

преди 2 години

Войните и кризите не са се увеличили. В периода 2000-2010 имаше много войни и кризи. Голямата разлика е, че преди всички живееха с мисълта, че без виза в ЕС няма да те пуснат. Но един ден една жена управник в централна Европа каза, че ще ги пуснат и те почнаха да идват.

4

Анонимен

преди 2 години

Предимно млади мъже......Малко по малко ни превземат

3

Анонимен

преди 2 години

То и нашите бежанци се увеличиха от гербавата криза за десетилетие.

2

паоло куелю

преди 2 години

Дано дойдат и у нас повече афганци, сирийци и сенегалци, че да живне малко тая умряла територия! Тъкмо и жените ни ще видят расови мъже, а не само нечистоплътни мутри с наднормено тегло.

1

Анонимен

преди 2 години

някой ги насърчава да бягат, че и пари и телефони им дава, май мисли Африка и Азия да я настани в Европа, целта е като да изтрие белия човек и да създаде смесена раса, страх от белите подозирам - единствени носители на прогрес и ум