16

Анонимен

преди 2 години

Преди месец писаха, че през април от починал човек бил изолиран, цитирам: "Британски вариант на вируса с бразилска мутация, който е силно заразен, но не е опасен"... Сега па тоя индийски уж бил много заразен, пък само един се заразил... лъжи за пари... поне да се бяха наговорили какво и как да лъжат.

15

ЩАМ

преди 2 години

НАРИЧА СЕ ВИРУСЕН ЩАМ!"ВАРНИАТИТЕ" СА НА ИЗПИТИТЕ В УЧИЛИЩЕПроблема е в НЕ-ДОВЕРИЕТО КЪМ ВАКСИНИТЕ. За Българите то е > 70%

14

Анонимен

преди 2 години

Гнясажии, как да не е по-заразн ве??? Ще ви отнемем лиценза! Разбира се че е по-заразен, и по-смъртоносен, и по-...чакай че забравих....важно е да най- най- лошия от всички вируси до сега, иначе ще ни глобят, че миоже и да ни затворят.

13

Професор Шломб

преди 2 години

Не е възможно да е по-заразен от каквото и да е, след като за последните 30 дни активните случаи в Индия намаляха със 75%!! Спрете лъжата вече!

12

Анонимен

преди 2 години

Много по заразен ама само един се е заразил и други заразени с този щам няма. А да забравих, заразени веднага се е изолирал. А ирландеца е контактува само с един човек в България. Смееех.

11

до 8

преди 2 години

нормално в Индия умират средно дневно 300-400000, сега виж колко са от ковид и се успокой, може да погледнеш къртинката с техния пик, който е много остър а не разлат като нашите, следователно бързо се качват но и бързо спадат случаите

10

до 8

преди 2 години

Това им е традиция, почети малко, и преди ковида го правеха, аман от паникьори, те на това разчитат

9

ДДРОнег

преди 2 години

До Анонимен 8 -----В Индия са милиард и половина !!! ....Процентно при нас ситуацията беше с един порядък по-тежка, отколкото в при тях , всеки може да го пресметне и да се убеди !!!

8

Анонимен

преди 2 години

О да, чудесен е индийския вариант. В индия за забавление пекат тупове по тротоарите просто, не че е гаден делта версията.

7

до 6

преди 2 години

+ тук спор няма

6

Анонимен

преди 2 години

Да, но българския вариант на "лекар" е най-смъртоносен!

5

Анонимен

преди 2 години

С тия 2-3-2-1-3 случай из Плевен, по ми се стравя, че лабораторията се е поуакала с някакво замърсяване на пробата от Плевен с индийски вариант, а не че го има наистина. При положение че е бил индийския вариант там от два месеца, Плевен щеше да гори пък той пръв влезе в зелената зона, щото мислите ли че индийския студен е седел кат божа кравичка вкъщи

4

Анонимен

преди 2 години

Е някой ден ще се сетители да кажете, че висусите само веднъж могат да увеличат смъртността си, т.е. той я увеличи веднъж, от тук нататък може да става само по малко смъртоносен с всеки нов щам, или не ви отърва, че е по-добре да е шок и ужас. Както и е нормално да се опитва да става по заразен защото вече има достатъчно хора които са го прекарали, а той има нужда от нова среда за да оцилее.

3

Darth shadow

преди 2 години

Сега като не върви плана да се набоцками с отровните ваксини, почнаха да пресират чрез манипулации и страх, майната на мерки, тестове, ваксини, няма ковид 19,а хейтърите защитници на мерки, тестове, ваксини пожелавам да се удавят в близкия вир..

2

Анонимен

преди 2 години

Абе требе се поддържа страха у стадото!

1

Ужасена и удивена3

преди 2 години

Смятайте индийския студент ако не се беше изолирал веднага след заразяването какво щеше да се случи!