27

ООН

преди 2 години

Северна Корея - около 8 години по висока средна продължителност на живота спрямо България. Северна Корея - устойчив демографски прираст. Нямам какво повече да кажа уважаеми съдебни заседатели.

26

Saki

преди 2 години

Този е едно дебело протеже,на босовете от Китай. Вързали са го в една бедна колиба ,да лае,ръмжи и плаши богатите страни от югоизточна Азия,конкуренти на Китай. Ако не е Пекин зад този дебеланко, досега морските пехотинци,да да са го издърпали за косата от някоя яма ,като Садам Хюсеин.

25

Анонимен

преди 2 години

За Северна Корея имате повече статии отколкото за съседни държави като Румъния и Сърбия. Жалки сте!

24

Анонимен

преди 2 години

Това е Ким Чен Ун-а на Шрьодингер. *** го разбери. Или обикновена шизофрения, естествено.

23

Анонимен

преди 2 години

Световна военна и икономическ сила, произвеждат спътници, балистични ракети, атомни реактори и централи, собсвени автомобили и дори собсвена марка смартфони и таблети. А България какво произвежда - единствено черноработници и пpocтитутки за западните си "партньори".

22

Анонимен

преди 2 години

Тоя щом спря да се репчи, значи го е закъсал яко - обикновено спира, когато е на червено с парите. Толкова контрабанда, ама всичко само за ракети и за партийците. И сега ковидът за една година разказа играта на "икономиката" му. Само че и Китай в момента започват голямото падане от наготово изкаченото високо с чужда помощ и крадене (затова и го прикриват изстрелване на космонавти и правене уж на станции в космоса) и не може да му помогне вече.

21

Бащицата махно

преди 2 години

Северна Корея ще пребъде.

20

Анонимен

преди 2 години

До 20 живееш в измислен свят. Ако ск мислиш, че в СК живеят охолно и благо.. вечерят кято тебе сега... явно си зле с главата. Тука в България сме 7мил и сте мрели от глад и то в плодородна земя . А там да 50 милиона в неплодорона земя. Трябва да си много умопомрачен да не можеш да мислиш елементарни неща.

19

Василев

преди 2 години

Най-силното оръжие на малкия Мунк е че има ядрено оръжие и сателити, друго всичко в държавата е грамофон свири , майка плачи!!!Агент Сара Роганес!ЦРУ!!!

18

до 18

преди 2 години

В топ 10 на световните износители на плодове са. Колко ли да гладуват, а ?

17

Спокоен

преди 2 години

Никога не съм бил в северна Корея. Бил съм в Сеул и имам впечатления. Работа по 12 часа , седем дни в седмицата, безумни цени на живот. Без здравна застраховка си аут. На обучение бях, водиха ни местните един път на заведение и си казаха, че ако фирмата не го плати те не могат да си го позволят. И за северните корейци май нещата не са такива каквито ни ги представят. Имат някакъв курорт с казина в които половината Азия си оставя парите.

16

Анонимен

преди 2 години

Некви пинковци си говорят лапешките истории и си вярват. Президентите са само лица на цяла една структура. Знаеш ли, колко им дреме на САЩ, какво мислиш ти или някой си Ким по сер ? Имат най силната армията на планетата. Ще дойдат ще ти се изплюят и ще си заминат, а ти пак ще си само един изостанал бек :)) айде ходи пиии една евтина водка и не се пренадъхваййй

15

USA

преди 2 години

ВИЖДАТЕ ЛИ БЪДЕШТЕТО ?

14

USA

преди 2 години

НАИ ГУУЛЕМИЯ МАИТАП Е ЧЕ СЕВЕРНА КОРЕА Е РЕЗЕРВА НА КИТАИ !НАЧИ ?

13

USA

преди 2 години

КИТАИ ШЕ ВИ ОПРАИ И НАТО И УРСУЛКА !А ТОЯ ШЕ Е ГЕРОИ И ШЕ МУ КУПАТ МАКДОНАЛС !ТВА САМО СЛЕД 2 ГОДИНИ !

12

АнонимеН

преди 2 години

До КНДР/ САМО В ПРАЗНАТА ТИ ГЛАВА Е ВЕЛИК ЛИДЕР СЪС СРЕДНА РАБОТНА ЗАПЛАТА В СЕВЕРНА КОРЕЯ ОТ 40 ДОЛАРА!

11

КНДР

преди 2 години

Маршал Ким е Велик Лидер !!! Жив и Здрав !!Още дълго време да страхува плъховете !

10

АнонимеН

преди 2 години

РЕЖИМИТЕ ВИДЯХА, ЧЕ БИТДЪН Е ПОСМЕШИЩЕ И МУ СЕ ПОДИГРАВАТ С ПЪЛНА СИЛА!

9

Анонимен

преди 2 години

И за глад. Никой в света не го вълнува тоя плужак. Света си върви напред вече 80г седят сами и гладни. Нищо не са показали, като държава. Провалена идеология и хунта. Нищо особено. Няма никакви ходове, няма никакви приятели, няма пари, няма акъл, няма наука, няма бизнес... просто няма нищо.Освен 30мил гладни и пресирани хора. Но пак ... свобода или смърт. Средното е полуживот.

8

Анонимен

преди 2 години

Народа му от глад омира , той щял да се конфронтира с щатите.на гол тумбак чифте пищови:)))