13

Анонимен

преди 2 години

пандемия? и кво ще ги затворят вкъщи да не излизат да си търсят вода ли? защото пандемия е ограничаване, я пак помислете тия от оон на коя планета сте и кви ги ръсите

12

До 1

преди 2 години

Ей го поредния балкански селянин, които си няма идея как работи климата на тази планета и си мисли, че като вали на село всичко е точно.

11

Анонимен

преди 2 години

До Тази историяМда ама света не се върти около селото ти. Това, че вали няколко дена в източна България не значи, че вали на всякъде. Вземете малко разберете как работи глобалния климат.

10

Тази история

преди 2 години

с глобалното затопляне и сушата - новата пандемия все повече започва да ми харесва - имаме най-прохладното лято и вали всеки ден в България . Явно при нас е точно обратното.

9

Мона

преди 2 години

коментар 2, африканците прииждат, защото се множат като ***. познавам сенегалец с 22 братя и сестри от един баща и 4 съпруги. 7 от тях са вече в Европа. няма как водата да стигне за още и още със скоростта с която те се множат. А, освен , че се множат, секат на поразия и последните дървета и разчистват територии за своята експанзия, земеделие, жилища и т.н. всеки от тях може да изтърси поне 4-5 деца. И по-зле ще става, не само с водата, но и с храната /почвите също се унищожават/

8

Веселинъ 7112136860

преди 2 години

Последната ударна вълна от мигранти номади е бъде оправдана именно със сушата. Реално суша няма. Има еврейска политика за изсушаване на цели държави,за да бъде превзета Европа. Вода има абсолютно навсякъде. Просто никой не прави възможно нейното изкарване на повърхността. Дори под Сахара има много вода. Евреийският фашизъм трябва да бъде спрян. Ето затова Българският Цар бе съгласен с иковаването на Закон за защита на нацията. Цел на евреите Хитлер и Сталин бе именно да вкарат евреите.

7

Анонимен

преди 2 години

До ООН: може а може и не! стига с тезеи ала бала може да вали днес а може и не!

6

Байо

преди 2 години

До АнонименДа при нас вали и добре че вали. Но виж например в САЩ каква суша имат последните 10 години - западните щати конкретно.

5

Анонимен

преди 2 години

В едно от пресказанията на Ванга се казва, че ще дойде ден когато ще се съхранява вода в буркани

4

Анонимен

преди 2 години

Понеже не могат да спрат църните да горят гуми и пластмаси, за да извлекат малкото метал в тях, на белите им налагат ограничения за какво ли не... А в Африка палят гуми и стара техника в космически мащаби, нашите Ромбове пасти да ядат. И после ООН ми разправя как всички хора били равни.

3

noFreeman

преди 2 години

второто зло, което идва - ограничаване на водата и ако не с измислена пандемия то контрол с водата за пиене... рептилите имат още козове срещу нас и докато не боцнат с неизвестната течност цялото население на планетата няма да мирясат...

2

ДДРОнег

преди 2 години

Към 1 - - - - - - То май ти не можеш да си покажеш носа в другите държави, защото наистина в Африка има зазсушавания и това е една от причините за големия наплив оттам към ЕС !

1

Анонимен

преди 2 години

Ква суша бе, не спира да вали. От оон да си покажат носът навън да видят колко вали напоследък.