12

Анонимен

преди 2 години

Израел си бият физиологичния разтвор, цял свят вярва че ваксините не работят и се бодат като за последно! Накрая само евреи ще ходят по планета.

11

Правда

преди 2 години

Май нашите медии са свързани с ислямските терористи т. к разпространяват тяхната фалшива антисемитска пропаганда като преписват лъжите и клеветите срешу Израел от измамните медии на терористите. Защото истината е съвсем друга: не Израел напада, а се защитава, не Израел е окупатор, а ислямските араби на 640 пъти повече земи от малкото парче земя на Израел, но и 2/3 от нея арабските терористични групи противизаконно окупират като столицата на Израел Ерусалим Зап. бряг, Хеврон...свободни от 1967

10

Истина

преди 2 години

Тази статия трябваше да се казва "ИЗРАЕЛ ОТГОВОРИ на подновените терористични атаки на престъпната терористична ислямска групировка Палестинска автономия, нарушила отново примирието с изсърлване на десетки запалителни балони с коктейл *** и предизвикали над 20 пожара в Израел. И какъв мир може да осигури ислямска държава като Египет, която е пристрастна към услямисти и антисемитсйа и като ЕС и ООН финансира с милиони терористичните им групи и няма да спрат ако не спрат подкупите!

9

George

преди 2 години

Израел и САЩ са световния тумор, който час по-скоро трябва да бъде изрязан. В противен случай не ни чака нищо добро.

8

Анонимен

преди 2 години

Къде е еврогейския съюз, и американските гейове, да наложат санкции на израелските терористи!!

7

Евреите ли?

преди 2 години

Колко са миролюбиви наистина! Следващия Хитлер ще им го напомни!

6

Анонимен

преди 2 години

До 5Ми гат и тай, унея за ко бият Ла?

5

Веселинъ 7112136860

преди 2 години

Евреите в ЦарствоБългария с кредитните си лихварски фирми въоръжават еврейският фашизъм в Израел. Източват народите в Европа. Заспали хора,събодете се и възроптайте смело срещу незаконните лихварски фирми и банки! Не бъдете роби и не им плащайте живота на тия еврейски робовладелци. Трябва да има съд за лихварите и категоричен масов отказ от изплащане на кредитите. Амнистия незабавна за длъжниците.

4

Анонимен

преди 2 години

Война с прашки срещу пушки е !

3

Край

преди 2 години

На тия всяка нощ им е нова година.

2

Анонимен

преди 2 години

И те като тука...щенго търсят някой ден Нетаняху. В момента управляват 4 5 партии , нищо общо една с друга. Даже им и арабска партия. Същото, като тук. Реално малцинството население управляват, чрез много малки партии, което не е добре. Колко време, ще се прегръщат:))

1

Анонимен

преди 2 години

Те за туй изгониха Натаняу, че сключи примирие, а новият премиер трябва да покаже, че е мъж.