22

Браво

преди 2 години

И норвежците и финландците са умни хора. Тук и ние показахме, че не се поддаваме на боцкане с гадост от умрели заразени маймуни, наречена ваксина срещу Ковид

21

Анонимен

преди 2 години

За последните 14 дни във Великобритания има 133 починали от вируса, а в България са 188 починали при 10 пъти по-малко население. Разликата е, че те са "набоцкани", а ние сме "умници" и не се ваксинираме.

20

до 18 от славянин

преди 2 години

Това го кажи на ''умните'' ингилистанци - найй-набодените в Европа и с най-висок ръст заразени от 19-ти февруари насам!

19

Жалко за народа

преди 2 години

Тези хора явно не обичат да мислят много самостоятелно или вярват, че всичко което хвърчи се яде.

18

Анонимен

преди 2 години

При толкова много неумни хора в България, които ги е страх да се ваксинират, ще има да си патим от този вирус още много време.

17

Анонимен

преди 2 години

За последните седем дни в Малта няма нито един починал, в Кипър имат двама починали от вируса на милион население. Унгария има 5 починали на милион, а в България имаме 13 починали на милион.

16

Фалшива новина

преди 2 години

В България до вчера вкл., ваксинираните с две дози са 735898 човека и това не са 12%, а малко над 10%, освен ако България вече не е 6 милиона.

15

Анонимен

преди 2 години

Сред коментиращите има и умни хора,става въпрос за тези който, не са се ваксинирали!

14

Норвегий

преди 2 години

Норвегия е с население 5, 3 млн . Ваксинирани с първа доза са 3, 400000 млн. Тук решиха да удължат интервала между двете дози до 3 месеца вместо 3 седмици за да може повече хора да получат поне първата. Вярно е че 90% са се записали.

13

Анонимен

преди 2 години

Това е защото сме много умни. Не случайно процъфтяваме. Като чета коментарите- заслужаваме си съдбата.

12

Лъжа

преди 2 години

В норвегия върви с пълна сила ваксинирането. Повече от 90% от хората са се записали. Забавиха се с темповете заради астра, отказаха се от нея през март и чакаха доставките на файзер и модерна. Норвегия и Финландия имаха много строг локдаун и имат най малко жертви в целия свят.

11

Ник

преди 2 години

Норвегия ревностно си пази населението. те имат много млади хора и не са в ЕС /не изпълняват директни заповеди като нашите послушковци/. А Гърция е една неофашистка територия. Да планират и да си прочистят територията от гърци там. на нас не ни пречи. вече са им се довлекли достатъчно полу-човеци и милиони още ще им прати Ердоганя да заселят изпразнената им територия.

10

Ник

преди 2 години

нашата територия и без това е най обезлюдената в Европа. Финландия също има ниска гъстота на наделението. Вече сме достатъчно на рядко за да ни разреждат още повече

9

Анонимен

преди 2 години

Хем невежи, хем комплексари. Най умните сме били в Европа! Друг път! Дали пишещите в тоя сайт са се събрали по признак антиваксър - конспиратор? Или наистина на българина толкова му е пипето.

8

Анонимен

преди 2 години

На вас как не ви омръзна да лъжете хората по 100 пъти на ден.Продаж-ници!

7

Анонимен

преди 2 години

Как не ви омръзна да пишете едно и също, те нямало вирус, ту ГМО, ту чип, ту псевдонаучни лъжи, облечени в термини за да звучи по авторитетно.... нямам думи!

6

Анонимен

преди 2 години

Плана на рептилоидните извънземни върви с пълна пара .Създаване на хибридни хора послушковци ,немислещи ,безропотно изпълняващи заповедите на господарите си .Добре ,че българите излязоха от най-разумните на земята и не се ваксинират,всеки ден паля свещи да сме все така най-зле по ваксинация .Ето ,че след ваксините се появиха страшни болести като черна плесен ,чакайте и други по-страшни като имунната система почне да откача ,това е само началото

5

Изумен

преди 2 години

До " За едни дъно, за други връх. Колкото и да им е болно на шорошоидите, тук никога няма да бъдем безкритична бройлерска биомаса като любимците им на запад."Ние, не само че сме беззкритична маса, а и сме много далеч от нивото на IQ, което имат за запад. Шепа интелектиуалци, на маса *** и шведи... Какви ги блещите?!!

4

Анонимен

преди 2 години

Браво на оличниците! До септември повечето ще са достигнали 80- 90%, а ние ще си чукаме дебелите кратуни

3

Анонимен

преди 2 години

За едни дъно, за други връх. Колкото и да им е болно на шорошоидите, тук никога няма да бъдем безкритична бройлерска биомаса като любимците им на запад.