32

До 9

преди 11 месеца

Е, Цвети почина заради такива като тебе. Дано си доволен.

31

Марвин

преди 2 години

Каква злоба и комплексарщина, направо нямам думи... Животните са в пъти по-добри от вас, гнусари такива!

30

Анонимен

преди 2 години

Защо да се харчат пари на данъкоплатците за съд и присъда??? Стопанина нали е "възпитавал" животното, считам, че следва да изпита собствения си метод за възпитание: да скочи от 6-тия етаж...

29

Анонимен

преди 2 години

До истината - 5 минути насаме и ще заобичаш песовете, поне докато известно време я караш на кашички и супи...

28

истината

преди 2 години

Поне 200лв. глоба за собственика, ами ако минаваше човек отдолу?Иначе докато не почнате да си събирате след кучетата винаги ще съм против посовете в градовете.

27

мдаа

преди 2 години

Изхвърлил го защото се изакал на дивана .БСП се изакаха върху Българи , а ние още им плащаме издръжка.

26

Alex

преди 2 години

Do n 21 evala brat

25

Веселинъ 7112136860

преди 2 години

Напред, детенце на Майка Природа ! Живей и хапи семитите холокостаджии, които Ви избиват !

24

Тез дето апелират

преди 2 години

За дарения - реално са НПО. Даренията са през DMS- и реално копаят криптовалути - DMS -coins! Свързани са със COPOC!

23

Анонимен

преди 2 години

До Абе и аз исках: може да ми духнеш на ... нали се сещаш, ще те ... в шматката глупава

22

Lora

преди 2 години

До Алтерниращ веганистИма свидетелства че праисторическите хора са опитомявали кучета и са живели с тях в пещерите. Кучето живее при човека, с него, до него. Няма нищо ненормално от това човек и куче да съжителстават в апартамент, когато се грижат добре за него. Обикновено хората от провиницята смятат, че кучето е животно, което живе на двора, вързано за синджир.

21

Абе и аз исках

преди 2 години

да духна в носа на едно куче, ама трябше веднага да се отдръпна. Нещо не му хареса!

20

Анонимен

преди 2 години

Август 2011 година-краят на август беше хубав и щастлив за мен и моите гости от чужбина.Кръстихме моят внук. Хубавото тържество, седмицата в провинцията и двата чудесни дни в София бяха помрачени от една грозна и най-вече жестока постъпка-секюрити на хотел "Шератон" заля улично куче с вряла вода, защото "Мястото му не било там". Мястото беше на гърба на хотела, между църквата "Св.Георги" и ресторанта отсреща.Бях потресена, а и хората с мен,околните останаха безразлични.Г-нът беше нагъл и спокоен

19

анонимен

преди 2 години

И друг *** РИСТУ НЕ ПРАЩАЙТЕ ПАРИ ЗА КУЧЕ И Т. Н. ТИ ЛИ ПЪК ЩЕ МИ КАЖЕШ ЗА КОГО ДА ИЗПРАЩАМ, ЖИВОТИНЧЕТО НЯМА ЛИ ДУШИЧКА, БЕЗ ВИНА ВИНОВНО И ТИ СИ НЯКОЙ ***

18

xaxsas

преди 2 години

До Алгерниращ веганист - Хахаха, ти колко си луд... В каква дупка живееш, че кучето ти не иска да седи вътре? Моето като го оставя пред блока само си влиза в нас за да си легне на барбарона. За последните 25 години съм имал 3 кучета и мога да ти кажа, че единственият проблем за куче в апартамент може да бъде мързелив стопанин домашар.

17

Всичко хубаво,

преди 2 години

но защо се използва дарителска сметка в Кредисимо?

16

Ристу

преди 2 години

Не пращайте пари за куче, а за лечението на Цвета Страхилова. Млада фолклорна певица. Момичето се нуждае спешно от трансплантация на костен мозък и трябват около 200 000 лв за операцията. Потърсете информация за нея. Спешно са нужни парите за спасението на млад човешки живот. Нейната история далеч не е толкова сеирджийска, като тази с кучето, затова дори не е отразена в медиите.Прочети още на: https://dnes.bg/sofia/2021/06/16/myj-hvyrli-kucheto-si-ot-6-etaj-na-blok-v-sofiia.493931

15

Анонимен

преди 2 години

Манияка 1Тоя който измъчва или убива животно без причина бих му отрязъл краката и ръцете и оставил да умре бавно. Само хората сме такива гадни ***, няма животно толкова жестоко.

14

Анонимен

преди 2 години

Е, такива *** мога да ги хвърля С УДОВОЛСТВИЕ ОТ ШЕСТИЯ ЕТАЖ. И по-добре да не ги срещам, че не ми се лежи по затвори. Има международни сайтове за осиновяване. Мнага западняци предпочитат да осиновяват животни със здравословни проблеми, защото знаят, че българите не го правят. Знам едно куче в махлата,което беше блъснато от кола и после осиновено в Германия. Новите собственици ни пратиха след няколко месеца снимки със здавото куче и семейството.

13

Lora

преди 2 години

До Алтерниращ веганистТи оправдаваш ли насилието над животни? Доказано е, че хората които посягат на животни винаги проявяват насилие и към хора. Трагедия, че един насилник ще бъде глобен и ще бъде пуснат на свобода. И да - трагедия е, че еднно невинно същество старда. Ти куче имал ли си? Знаеш ли как обича кучето? Безкрайно и безрезервно.