54

Циганин Комунист

преди 2 години

Кога ще напишете нещо за кражбите в парла-ментата че тия римляни нещо малко крадът!Напишете нещо за далаверите с милиарди че да има с какво и ние да се похвалим!Кажете нещо за пенсионерите които нямат пари за лекарства,напишете нещо за безработните които не могат да си изхранват децата, напишете нещо за унищоженото образование и много други неща ама май нещо не ви стиска а!Преди да го изтриете го прочетете и се замислете!

53

Радослав

преди 2 години

Падна правителството на ГЕРБ и каперите станаха просто пирати. Досега нападали, но нали били с позволение от негово царско височество Бойко и му давали неговия процент и затова се водели капери, сега не се отчитат пред никои и вече ги водят пирати. За пореден път известен от години проблем изненада институциите които са получили хиляди сигнали.

52

Капитан Джак Спароу

преди 2 години

Роми пирати ха ха ха ха ха Чак сега ми стана ясно от де иде името "Черната перла"ха ха ха ха

51

Евроатлантик

преди 2 години

БХК защо спи,да се намеси веднага

50

Анонимен

преди 2 години

Бай Тошо тези ги оправяше с бой. Никой не смееше да напуска очертанията на квартала си.

49

ЦИНИК

преди 2 години

Бой бря ! Кът ги фанът таквиз бой ду ....Инак управия няаа !

48

Ха-ха

преди 2 години

Ромалийски пирати!

47

До 40

преди 2 години

Качват се, както винаги са го правили по корабите на котва. Каките от една страна заглавичкват заплесите на вахта, от другата - кука с въже и някой по ловък да издрапа набързо до горе. Имай предвид, че корабите на рейд в Бургаското пристанище преобладаващо не са кой знае колко големи.И едно време, когато се копаеше пристанището за новия терминал беше същото. Рано сутрин можеше да се срещне някоя мокра кака, гола или почти, която току-що са изхвърлили, щото освен услугите пробвала и да щипне...

46

хаос

преди 2 години

Ами усетиха че държавата преминава през всеобхватен хаос и започнаха да действат.

45

Анонимен

преди 2 години

до 45__ "до 46 К'ви пирати те гонят бе??? Ти изтрещя ли? Пиратите са с оръжие, тия римляни с някоя друга брадва." <br/>Викаш ако ти нацепят някоя брадва в кратуната, ще станеш и ще си продължиш, все едно вятър та е подухнал а? :))))))

44

Иван

преди 2 години

Демокрацията в БГ не може да се справи с ромите!

43

Анонимен

преди 2 години

Бах, тия вече берат и по суша, и по вода.

42

baba wanga

преди 2 години

"сирени сигнализират за опит за навлизане".Не бяха ли русалки?

41

Анонимен

преди 2 години

нищо ново , ако можехте да видите какво става по малките жп гари , качват се по товарните вагони и хвърлят каквото им падне на чакащите в каруцата .

40

АнонимеН

преди 2 години

НА АБОРДАЖ !

39

Койчо

преди 2 години

Сандокан мале с двата ножа

38

аз

преди 2 години

Това са Балканските пирати от България, същите са като тези от Сомалия само че нямат пари за пушки (все още)

37

до 48

преди 2 години

Авее големи сте клавиатурни герои. Силни на масата. *** досега нито един от бабаитите по пътя не си го е получил. Все другите лежат по болниците. Или може би ти си от тея, дето засичат и налитат полсе? Плямпало

36

Хемус

преди 2 години

Това в евро-атлантическа България ли се случва1/

35

до 48

преди 2 години

Ми много ясно. Живота и здравето са ми по-ценни от това да браня нещо си и да рискувам да ме заколят зарад някоя простотия, дето даже не е и моя, че и застрахована сигурно. Ти тоя живот на улицата ли си го намерил?