24

Димитър

преди 3 години

Май доста хора като мен сметнаха да минат на газ и за това ТЕЦ- те станаха неефективни.

23

Димитър

преди 3 години

Руснаците са на газ още не знам от кога но 1985 г.когато бях там всичко им беше газ и в Европа е така.Самите им уреди са такива.Подаването на газ е цантрално.Завърташ копчето и се къпеш, готвиш или топлиш.

22

Димитър

преди 3 години

Ами да направим сметката 120 000 по 2- 3000лв заплати са още колко нули отзад???.Газ има в цяла България дори аз съм газифициран.Даваш някакви пари викаш точните хора и си на газ.Попла вода, отопление и т.н. всичко е газ а за осветление и телевизор си има фотоволтаик.Честно ми писна да ви плащам големите заплати.

21

Анонимен

преди 3 години

А от къде ще дойде тази газ и по кои тръби ?Правени ли са сметки колко милиарда кубични метра газ ще трябват като с мине от *** на газ?

20

ПорЦелан

преди 3 години

Енергията от природен газ е най-екологичният и евтин алтернативен източник на електроенергия (спрямо атомните централи) който може да поддържа електрическата система в добро здраве. Тия екологични източници произвеждат ток когато на никой не му трябва. Без такъв буфер ще има режим на тока. Вижте какво стана в Австралия като си закриха ТЕЦ-овете. Тия приказка въглеродните емисии ги оставете на Грета.

19

Край

преди 3 години

Преминаването на газ отлага проблема с 3-5 години. Въглеродния двуокис се отделя при ВСЯКО горено на въглероди - газ включително.Единствения сигурен източник на ток остава АЕЦ.Поради тъпоумно късогледство България не направи АЕЦ Беляне. До 3г. ще внасяме ток.

18

Пешо

преди 3 години

Искахте Европа.Еи ви сега Европа,само дето заплатите на раята Африкански.Що правим сега?

17

Анонимен

преди 3 години

Министър Живков как мънкаше на този брифинг. Личи, че хич не е за този пост. Теменужка Петкова на неговия фон изпъкна като ТОП специалист.

16

Анонимен

преди 3 години

Маргарет Тачър като истински лидер и човек ,който мисли за целия народ ,не за собствена изгода, го реши този проблем от РАЗ ,въпреки че синдикатите в Англия са стотици пъти по- силни и влиятелни от нашите местни "звездобройци"...Амин

15

Анонимен

преди 3 години

Тия режим на тока ли подготвят?? Тоя мач сме го играли вече.

14

Истината

преди 3 години

Хиперактивността проявена от некадърните радевски калинки ще доведе до големи щети за България!

13

Анонимен

преди 3 години

Този е ***! Ами нали ако на газ имаше файда , руснаците отдавна да са си направили централите на газ! Ама народа е ***, не може да събере две и две! Затворят ли централите очаквайте тока да е само за богатите. Вносен ток на минимум 1 лв киловата.

12

Анонимен

преди 3 години

Искам да питам. От плана за възстановяване и развитие предвижда ли се подпомагане и на американските централи.

11

Анонимен

преди 3 години

Пвече мощности ползващи природен газ, по-голяма зависимост от Русия, основния доставчик на суровината

10

Анонимен

преди 3 години

Турски поток те заобикаля и Живков е доволен. Кой е този ***? Гърция и Македония да ни дават газ.

9

Байфидан

преди 3 години

До бай ***. И как го видя ТИ това, като те самите си казват, че решението е краткосрочно?

8

Изнервен

преди 3 години

Хе-хе, преминавали към газ. А миньорите какво ще правят бе, ***, нали това е основният проблем за тях и семействата им? Г.з ли да добиват? Да отглеждат фасул може би.

7

Анонимен

преди 3 години

Спирайте ги направо. Горят и други неща в централите и скапват земеделските продукти.

6

ЕДИ КОЙСИ

преди 3 години

СПИРАЙТЕ ГИ ТИЯ ЦЕНТРАЛИ ЗА КВО НИ Е ТОЯ ТОК САМО ПАРИ ДУШМАНА

5

маус

преди 3 години

До Анонимен 2затваряне вместо реформиране това ли е най доброто което успя да измислиш? май капацитетета ти не е много голям.и след затварянето ти ли ще осигуриш прехраната на 10 000 работника?