23

Анонимен

преди 2 години

Ковидотка*чалки, ковид ще да е, то друго в главите ви няма. Само една гънка и то на ковид сте я посветили. Всичко ви е ковидарско на вас. Животът ви целият е един ковид - криене и страх.

22

Анонимен

преди 2 години

Ковид , идеалното оправдание за глобални, местни и обикновени престъпници.

21

До Анонимен 20,

преди 2 години

Мои познати са си отивали от тоя свят на млади години и от инсулт, и от инфаркт, и от пневмония. Дори дете си отиде от пневмония преди 20 години - на личната ми лекарка. Но тогава не беше модерно всичко да се пише ковид. Наистина ставате жалки в опитите си да плашите гаргите. Който хипоходрик се е стреснал до сега - стреснал. Нормалните хора само ви се смеят на простотията.

20

Анонимен

преди 2 години

След ковид наистина може да има ритъмно-проводни нарушения и брадиаритмия (пулс под 50), която да се проявява примерно сутрин, вечер и никой да не обърне внимание на това. При мен ситуацията беше точно такава около 6 месеца след боледуване, нисък пулс на моменти, сривове на кръвното, замайване...дори синкоп. А аз съм абсолютно здрав човек! Три месеца обикалях болници докато след преглед в чужбина не се установи какво се случва с мен. Това в съчетание с алергичен шок... В България нямаш шанс!

19

Анонимен

преди 2 години

А анестезиологът карал ли е ковид скоро?

18

Анонимен

преди 2 години

Т.е. искат да я пишат умряла от ковид ли? Защо е това заглавие?

17

Койчо

преди 2 години

Сложили и упойка на жената и сега търсят причина от какво е починала.Ами много хора точно от упойки починаха защото трябва доктора да знае колко и каква да сложи

16

Анонимен

преди 2 години

С Каролев какво става?

15

Анонимен

преди 2 години

Мой познат получи инсулт, докато беше в болницата с коронавирус и месец след изписването отново инсулт и почина. На 45 години здрав и прав беше. Нищо чудно да има връзка с боледуването.

14

Анонимен

преди 2 години

Затова раждайте нормално,аз съм роден естествено и на една дата с моя сладък чиче..взех и неговата съдба и съм адски горд с това!!

13

Анонимен

преди 2 години

Към такива новини винаги има лъскави снимки от Пиксабей на лъскава американска болница. Защо не сложите снимка на реалните условия в държавна БГ болница - русенски легла, мухъл и крайна мизерия?

12

Анонимен

преди 2 години

Ако ковидид*иотията продължи следващите 50 години, като удобен начин за вкарване на населението в кошарата, понеже тя за такива цели е пландемията, ще четем, че починалата на 17.06.2050 баба М. е карала Ковид - 19 през 2020 година! И ще я пишем жертва на ковида. ....... Хора, не се ли усещате, колко жалки са подобни писания? Не разбирате ли, че ставате смешни в желанието си всячески да се напъвате до пръсване и да угаждате на поръчителите, показвайки нещо ужасяващо на масовия потребител?

11

Анонимен

преди 2 години

А ако преди три месеца е яла краставици, дали не е от краставиците? Ама, че просташко и манипулативно заглавие на такава трагична новина!

10

Анонимен

преди 2 години

Какво плюете, те лекарите ежедневно правят такива неща. Може всички да се случи, понякога нищо не може да се направи. За бременните с намален имунитет е критично.

9

Не!

преди 2 години

Безкрайно тъжно, два живота да си заминат така. Съболезнования на семейството и дано майката и неродената и рожба са на по-добро място. Но с такава лекота да използвате ковид за оправдание е безумно. Нямам нужното образование за да си позволя дори да предполагам какво е довело до трагедията. Авторът на статията също!

8

Анонимен

преди 2 години

Анафилаксия. Тежка алергична реакиция и е получила брадикардия в следствие, сърдечен арест или казано по-просто сърцето и е спряло, защото е липсвал пулс. След ковид може да има ритъмно проводни нарушения. Интересно дали е била ваксинирана. Бог да прости жената и детето и!

7

Анонимен

преди 2 години

Какво общо има коронавируса тука? По време на поставяне на упойка да починеш, значи че си направил реакция към упойката. Ужас! Каква трагедия!

6

Анонимен

преди 2 години

Все си мисля, че лекарите нещо са объркали. Много тъжно.

5

МНЕНИЕ

преди 2 години

Няма Прокуратура - при такава Смърт НЕ се прави Вътрешна Проверка - направо се качват Лекарите в служебни автомобили и се водят в Ареста за Писмени Показания .Това е ЗАКОН - при Смърт не се пипа нищо , не се подпълват документи - замесените се карат на Прокурор - нищо лично срещу Лекарите - Прокурора търси Умисъл за Убийство .Истината е че нямаме Главен Прокурор - той си Менажира Хотелите в Испания и Дубай - как неговите подчинени ще им дреме за някакви убити хора ?

4

Анонимен

преди 2 години

След ковид заболяване се увеличава склонността от тромбози. Много преболедували умряха от инсулт и инфаркт 2-3 месеца след като са го изкарали.