5

IT-спец

преди 2 години

До Анонимен 4 Пич ква реклама бе, живея в Исландия от 22 години, казвам това което е, тук не е дестинация за море, на море се ходи в южните страни, аз лично ходя по месец в Испания , Исландия е дестинация за разглеждане на релеф, природа, вулкани, викингска история, гейзери, кратери, храна...и не е за всеки по джоба, една бира в бара струва между 6 и 8 евро зависи къде.... та ако твоята представа е почивка=море значи грешни са ти представите...

4

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 4 "Който пръв се усети да се откаже от натрапената пандемия, той ще спечели." Яж си мангърската супичка и не давай акъл, ако баща ти си е отишъл от инсулт вследствие на тромбоза, а жена ти още се влачи до кухнята, защото ти си зает да тролиш ялово в мрежата.

3

Анонимен

преди 2 години

До IT-спец 1Според зле платената ти "рекламка", през август си вземам ските и идвам в хотелчето на твоя приятел - ти чуваш ли се изобщо какви ги бръщолевиш? зима си имаме и тук - но такива като няма как да го знаят, защото си живееш във ВЕЧНА зима - защо смяташ, че някой му е интересно да мръзне през лятото?

2

АнонимеН

преди 2 години

КРАСИВО Е, НО МНОГО НАТОВАРВА ОЧИТЕ ДА ГЛЕДАШ В РАБОТЕЩ ОКСИЖЕН

1

IT-спец

преди 2 години

понеже живея в Исландия мога да ви кажа че Исландия не е затваряла и не е отворена само за ваксинирани, тоест и с представяне на негативен PCR тест всеки може да дойде, просто има няколко дена карантина между двата PCR теста които също ще ви бъдат направени (и то безплатно) тук. Иначе на хотел Rangá е хубаво местенце и собственика ми е приятел.