10

Анонимен

преди 2 години

Този кукумицин байДън дали беше на ясно въобще къде се намира? Останах с приятното чувство, че същият се е подготвил *много добре* когато американците отказаха да допуснат руски журналисти на пресконференцията му.

9

Анонимен

преди 2 години

Тая бай дън ми изглежда като восъчна фигура... Нищо чудно и е да е робот.

8

Сценки

преди 2 години

Не беше ли този Джо изрекъл крилатата фраза "ще се бием с руснаците до последния украинец", явно е сменил плочата с "ще се бием с китайците до последния руснак". *** като гледам колко е доверчив Путин еле еле да му се върже.

7

Анонимен

преди 2 години

По време на срещата Байдън е подарил на Путин тъмни пилотски очила. Сигурно това са очилата от снимката на корицата на предния брой на седмичника Time. Тъмни очила с отражението на Путин. Забележителна, символична и както става ясно пророческа снимка.

6

Анонимен

преди 2 години

Не Русия и САЩ, ами "Посейдон", и светът ще си е спокоен докато Русия има "Посейдон". САЩ нямат нищо общо.

5

Анонимен

преди 2 години

САЩ ците били загрижени от възхода на Китай? И защо? Работят хората, явно под ръководството на китайската компартия бизнесът процъфтява. Лидерите не са до живот, а се заменят след време и се избира такъв, който умее да ръководи. Държат голяма част от външния дълг на щатите - там ги стяга чепикът, че ако ги сложат на тезгяха одма са фалирали краварите.

4

Истината

преди 2 години

И двамата са в джоба на китайската компартия и коминтерна. Хънтър Байден официално върти семейния бизнес с китайски бизнесмени, а руските олигарси са отдавна с дълбоки бизнес връзки там. Ако навремето Тръмп се беше срещнал с Путин - лявата медия щеше да трещи от възмущение, а сега преливат от суперлативи.

3

Анонимен

преди 2 години

пРосия изобщо не е конкурент на САЩ. Под ръководството на др. Путин тя се превърна в абсолютно маргинална сила. Истинската опасност за свободния свят е Китай....

2

Анонимен

преди 2 години

Вчера, като ви казвах, че главната тема на разговорите между Джо и Путин ще е Китай, вие цъкахте минусчета! САЩ се страхуват от високите икономически, технологически и военни темпове с които се развива Китай!, докато самите Щати са раздирани от вътрешни противоречия. Истинската заплаха за Щатите не е Русия, а Китай!

1

Новият Ред

преди 2 години

Оженихме Байдън за Путин и всичко е шест!