258

СЛАВИ

преди 3 години

ТИ СИ - ГЕРБ ИМА ДА ЧАКА НО НА ЕДНО ДРУГО МЯСТО-НИКОЙ НЕ ИСКА ГЕРБ,ДА ХОДЯТ НА СЕЛО ДА КОПАЯТ -КРАДЦИ

257

Анонимен

преди 3 години

Сбогом герб, мачкай Слави калинки!

256

Време за промяна

преди 3 години

Това., което е сигурно, че след изборите Бойко и гербаджиите Министерският съвет само отвън ще го гледат. Дотук бяха.

255

Е и,за ганьо

преди 3 години

какво ще се промени?Кучетата лаят кервана си върви! Ай честито на чалга демокрацията, ха ха

254

Ти да видиш

преди 3 години

Ама то и избор или щяло да има???Като гледам държанието на тоя цик изборите ще са пълен провал и ще бъдат обявени за недействителни.А като гледам държанието на Радев и служебното правителство -въобще не мислят да предават властта на когото и да било в близко време.

253

За 268

преди 3 години

Кой изпада в паника смешни ко???Съдейки по подновеното количество активни *** явно паниката е някъде другаде.Служебното правителство до момента не е докарало и 5 лв полза за държавата.За сметка на това пък вече уреди милиони загуби.простотиите които натвориха само за един месец на което и да е следващо правителство ще му трябва поне една година да ги изчисти.

252

Додо

преди 3 години

Бойко ще размаже гнясния чалгар на изборите, при това въпреки целия си поакан евроатлантически порив, с който отблъсква много българи. Сега, през юли, за Бойко ще гласуват страшно много хора, които не гласуваха април месец. Слави е ***, който страда от наличието на самия себе си. Жална работа.

251

Анонимен

преди 3 години

Ааааха ха ха ха ха хааахххх ! И гербаджийте включиха на помощ платените си цоциолози но мямат шанс. И Божков влиза в парламента.

250

Анонимен

преди 3 години

ИТН не партия а проект поне така иска да го наричат хората Слави.. Трифонов се опитва да направи нещо, което е по скоро утопия в българските условия вероятността за катастрофа е огромна той разчита на качествения Матриал, който ще управлява, щял да накара администрацията да Работи, а крадците да не крадат. Трудно Борисов не можа да се справи със целия си бекграунда та този певач ли

249

Зозо

преди 3 години

Важното е, че БСП повече никога няма да управлява... :)))))))))))))))))))))))))))))))))) На изборите ако минат 10% да викат ура :)))))))))))))))))))))))))

248

Анонимен

преди 3 години

На 11-ти ще видим кой, кого. Коментарите след мача.

247

Анонимен

преди 3 години

Славчо е не само физически инвалид, но и ментален. Тези дето гласуват за него не са много наред.

246

Анонимен

преди 3 години

Най-добрия вариант за България е да остане служебното правителство.

245

Анонимен

преди 3 години

Колкото по дълго остане този кабинет, толкова по добре. С едно изключение, гълъб Донев, тези хора са супер и България няма да има по добри управници скоро. Всеки ден гербаджиите изпадат в ужас и паника. Всеки ден са на границата да си теглят куршума като виждат какво ги чака

244

то се очакваше

преди 3 години

*** то се знаеше. *** то се очакваше. Фалшивите гласове за ГЕРБ ще лъснат!!!

243

Анонимен

преди 3 години

Спомням си как преди ГЕРБ да вземе властта преди 12 години странно изведнъж започнаха да горят нощни влакове и да се създава напрежение.

242

Анонимен

преди 3 години

И герб и итн, нямат експерти. Пълно с пърхащи калинки и никакви доказали се хора с ум. С 1 - 2 човека, не става. Танцьорки, музиканти, новоизлюпени журналисти и юристи, няма да вдигнат България. Видяхме ги юпитита преди години, опита си е опит, това не се учи в колежа, а в практиката. До 45 г. се трупа опит.

241

Младияпремиерсхарема

преди 3 години

Дойде времето всеки българин да живее живот, какъвто живеят всички политици,олигарси и тнт

240

Младияпремиерсхарема

преди 3 години

Народа няма да гласува, защото не се е създала партията на безпартийните а сегашните партии не са обещали, че всеки българин без значение трайно безработен, работещ , и тнт ,че ще си получи шкафа,безусловния базов доход, преизчислени пенсии, европейска мрз, четиридневна работна седмица и тнт , народа може и да гласува ако обещаят тези неща и ги изпълнят, за сега такова нещо никой не прави

239

Анонимен

преди 3 години

Итн няма да влязат в парламента. Фалшиви новиниЧалгажията се отказа .