122

Чоко

преди 2 години

До 135Цитат "При заразения българин е протекло леко заболяването, не е бил хоспитализиран, а е бил на домашно лечение, с кашлица, хрема, температура. Той се е разболял след ваксина ("Астра Зенека")". Просто човека го е изкарал леко, щото е бил ваксиниран.

121

Анонимен

преди 2 години

Около мене масово такива болни със симптоми на индийския щам. Па са ваксинирани...

120

Чоко

преди 2 години

И кво станА??? "МЗ съобщи, че заразения с индийски щам е бил ваксиниран преди 2 месеца". Ко речи??? Ваксиниран, па се заразил?! Нищо ново, просто прлоредното доказателство, че ваксината предпазва само от тежко протичане на заболяването, но не и от заразяване. Но пропагандата и толерирането на ваксинираните тече с пълна сила!!!

119

Анонимен

преди 2 години

Оти избегаате бе? Толку ли сте шашови?

118

Анонимен

преди 2 години

Измислихте ли го?

117

Анонимен

преди 2 години

Здраввейте циркаджии :)Как сте тази вечер?Някоя умна мисъл да Ви е осенила ненадейно?Или още я мислите ?:)))

116

Асан

преди 2 години

Язе сакам Мангъра да а началник нъ болниците. С тоя шъ моим са разбра! Наш увек ша а!

115

Един от цирка

преди 2 години

Триглавият супер-мутант е тук. Слагайте памперсите.

114

Асан

преди 2 години

НЕМА ВИРУСЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ!НЕМА ДЪ НОСИМЕ ПАРЦАЛЕ НА УБАВИТЕ СИ ФАЗИУНОМИЕ!ТИЯ СА ШАШОВИИИИИ!САКЪТ ДЪ ВА ЧЕПИРВЪТ!ДОАДАЙТЕ У МААЛЪТЪ ДЪ ВИ КАЗВАМЕ ДЕКА НЕМА ВИРУСЕ БЕ ПРОСТИ БЪГЪРЕ!

113

Анонимен

преди 2 години

Седя сега и си мисля, дали този на служба министър на здравето не е много добър приятел с Мангъров? Дано само да си седя, защото ако проспим времето, пак ще ни удари. Дано да ни се размине този път по-леко....

112

Анонимен

преди 2 години

А Българския щом кога идва, той сигурно е най-опасен и ние да дадем един щам?

111

Kolio

преди 2 години

Интересно ДНК база данни ли има,я за какво са им тестоветее яснооо ДНК архив

110

Истината

преди 2 години

Остава да се изясни и дали пациента е от местните индийци...

109

.

преди 2 години

Добре ни дошел! С хляб и сол, че го посрещнем, с бъклица вино, че го изпратим!

108

Цирк ковид

преди 2 години

Така е, като пускат самолетите от Индия до Европа да летят над наша територия няма начин да не изпадне я щам, я вариант.

107

Не!

преди 2 години

Значи, супер опасният, остро заразен и смъртоносен щам е тука от април, а ние научаваме чак сега? Издирват се чувалите с трупове, някой да ги е виждал?

106

Преболедувал

преди 2 години

Болестта ме порази в Пловдив, до Сахат тепе, а след това два дни изолация, температурата ми се покачи доста, загубих вкус, тялото ми се вцепени и на третия ден ме закараха в болницата. Казали на родителите ми, че може да се изпърдя, щото ситуацията били 50:50, но издържах. Вече имам естествена имунизация, но няколко човека умряха пред очите ми. Не бяха дъртежи, а около 30-те. Според форумните корифеи вероятно са умрели от СПИН или диария, но не от Ковид-19. Големи интелекти пишат тук, понякога.

105

Анонимен

преди 2 години

Да, умирането е решение на всички проблеми, но проблемът не е в самата болес, а във факта, че умрелите няма да могат да гласуват - нито срещу ГЕРБ, нито за ГЕРБ, а това е радостен факт. Има държави, в които будизмът е официална религия. Ония винаги се радват, когато някой хвърли топа, защото знаят, че се е освободил. За желаещите да са свободни, да прескочат до някое инфекциозно отделение където лежат болни от Ковид и ги разцелуват. Ефектът - гарантиран. Други начин, като доказателство - няма.

104

Demonaz

преди 2 години

Добре, а какво стана със сомалийския, бразилския и т.н ? Нали беше страшно и с тях ? А, да няма ги вече е на мода този. Едно и също, то бива-бива на нищо не прилича вече.

103

Анонимен

преди 2 години

До Да хванем Ковид - хванахме го бе психи! И аз го хванах, и прастарите ми роднини с придружаващи заболявания го "хванаха" и куп колеги и познати. Е ногу е страшно, направо почти най-нестрашния грип, който съм карал. И сега кво правим преболедувалите, да се страхувкаме ли още или как. Нали според ПРИКАЗКАТА вече ВТОРИ ПЪТ ако ни хване е още-ама още-по-страшен, а трети път вече е КАЖИЧЕСТНО-НАЙ СТРАШЕН и тн