4

Ролекса

преди 2 години

Радевата хубта е пасивна.Ще предадат българските интереси и няма да им мигне окото.

3

Loyko

преди 2 години

Ако Българската позиция беше толкова ясна,щяха да е разберат всички в Европа. Нашата позиция не е ясна дори в България,а да не говорим за Европа.Наслагване на исторически лъжи и трудове за придобиване на научни звания и титли от всевъзможни платени псевдо историци и манипулатори са сътворени за вътрешна консумация,и не могат да заблудят Европа и света.Продължаваме да затъваме в глупавата си позиция...

2

Прожектор

преди 2 години

България е в предизборна кампания. Борисов се възползва от случая, за да изчисти своя образ за сметка на опонентите си. Но поведението на Заев, като действащ премиер на РСМ, е недопустимо. Да погази протокола и вместо с българското правителство да се среща изпреварващо с неговата опозиция ! Това е демонстративна провокация !И много жалко, че външната политика на България не е поверена в ръцете на хора като доц. Спас Ташев !

1

Северен Макдоналдс

преди 2 години

Заю Баев се е активизирал нещо, организира срещи и визити навсякъде, с кумчо Вълчо, с кума Лиса, с баба меца, с тиквата на Пепеляшка, със Снежанка и с Алиса от страната на чудесата.