33

Анонимен

преди 2 години

37 Не се хващай, на лъжите, на Слави и Тошко ***. Те твърдят, че няма да се коалират с ГЕРБ, БСП, ДПС, но накрая, БСП цъфна във власта, дори на ниво зам.министри, областни, шефове на силови структури, митниците...Това са им поредните лъжи, за да примамят младите и тези, на които са им омръзнало всички политици, които искат промяна, но не знаят, как тя да стане.

32

Анонимен

преди 2 години

"Медиана" знае, че управляващите ще манипулират вота, информирана е от първа ръка. Няма да е първата купена, в случая от Божков, социологическа агенция. Защото има интерес, да надува рейтинга на ИТН, Радев/БСП.

31

ебаси мазника!

преди 2 години

"Моето вътрешно желание е трите основни партии - БСП, ГЕРБ и ДПС да се обединят." Че те кога не са били обединени бе мазняр? След тяхното изчегъртване ще се почне с изчегъртване на такива като теб.

30

Анонимен

преди 2 години

Победа за ГЕРБ- единствената нормална алтернатива!!!!

29

Анонимен

преди 2 години

Днес май има заплати. Всичкото *** скача на амбразурата. За малките тролещи диваци- амбразура е защитено картечни гнездо

28

нормален

преди 2 години

след 11 юли клуб фигурант трябва да си отидат ! тия за един месец направиха маса поразии . какво ли ше направят за още един месец ?

27

Калин

преди 2 години

До Анонимен до гостПодкрепата за бандата на Божков ще ни донесе благоденствие...да са ни живи и здрави Мая, Румен, Хаджигенов на Лилана, Славчо и компания.

26

Анонимен

преди 2 години

До нов позор: ми стани и ти главен прокурор и на теб държавата ще ти купи.

25

честен

преди 2 години

Аз говоря, това което мисля и нищо не крия. Затова не се страхувам от подслушване!

24

америка1332002

преди 2 години

До Анонимен до гостти беден ли си? ами така е като нямаш нито професия нито образование. по цял свят е така

23

Шабан

преди 2 години

Гласувайте за Възраждане!

22

Анонимен до гост

преди 2 години

Подкрепата за бандата ГЕРБ означава още фалити, смърт, разруха, корупция, бедност, и национална катастрофа до която ни доведоха тези изедници.Където пипнеш изскачат чудовищни кражби и корупция мястото на цялата Герберска пасмина е в затвора.

21

Анонимен

преди 2 години

Цяла България се вдига и ГЕРБ -СДС ще спечели голяма победа !!!! Двамата *** ще се върнат там,където им е мястото -Казармата....

20

VB

преди 2 години

Ние сме силата - бъдете смели !

19

Анонимен

преди 2 години

Дано да е така.

18

Анонимен

преди 2 години

Този е безбожен подлизурко на хранилка от ГЕРБ

17

До 13

преди 2 години

До гостАко искаш НЕ на комунизма, трябва да си първия, който да гласува против ГЕРБ и мутрата-комунист Борисов.Но, кой да ти мисли.Вие като чуете, че някой ви казва долу БСП и комунистите и вече спирате да мислите.А, че този е комунист в червата, не ви интересува.Как може да сте такива рибки, бе?

16

Анонимен

преди 2 години

Комуниста/гербаджия Алгафари се изказва, отново.Ами, няма лошо да остане служебното правителство, с подкрепа на мнозинство в НС.Вместо да се пълни с партийни калинки.Ако някой министър се издъни- предложение в НС, гласува му се оставката или уволнението и се назначава нов.Не е чак толкова сложно. Просто, всички вече сме деформирани от тотално сбъркания модел, последните 20г.Че, който управлява, набутва първите си партийни хора по министерствата.

15

Анонимен

преди 2 години

До анонимен 14 Вие сте най тъпия народ и без ИНТ да печелят избори...не го ли знаехте????

14

Анонимен

преди 2 години

До гост |||||||| Вкарването в затвора на шайката от герб, ограбила бългаските джобове с милиарди, ще гарантира шанс на страната да оцелее и бъдеще за България! Заври си някъде лозунгите ти!