56

НДРУАН

преди 2 години

този мазния искрен иванов би трябвало да е безработен. в никоя друга страна няма да помирише работа и ще рови по бокл. кофи

55

Тим

преди 2 години

Ама не се излагайте да каните такива подмазавщи се на САЩ пишман коментатори, моля ви.Байден няма куража да се яви на съвместна конференция с Путин, прие твърдатаруска позиция по въпроса за Украйна - съблюдаване на Минските споразумения, отряза Украйна от НАТО по принцип, това недоразумение дето тук сте го поканили прикзава фантазми.

54

Анонимен

преди 2 години

Жалък и смешен коментатор, който не познава ИЗОБЩО нито американската политика/дипломация, а още по-малко руската политика/дипломация. Както е известно, когато говори Владимир Путин трябва да слушаш с четирите си уши и да имаш таланта да разчиташ между редовете и зад редовете. Ако сайта днес.бг уважава себе си няма да публикува подобни коментари.

53

мдаа

преди 2 години

Я виж ти колко платени *** имала Империята на злото и нейния император Мордор.Страната с най- много концлагери и милиони избити в тях е любима на нашенските червени макаци.

52

Анонимен

преди 2 години

Искрено си кажи добре ли ти платиха! Отвратително!

51

Анонимен

преди 2 години

До РеалноВярно е. Путин го направи на Мики Маус...

50

Реално

преди 2 години

Путин направи за смях Байдън. Безответно. Прочетете европейските новинарски сайтове и ще разберете защо. Имам предвид на немски, френски, испански и италиански.

49

Анонимен

преди 2 години

Откъде знае г-н Иванов какво са си говорили Байдън и Путин, да не би и той да е присъствал на срещата им? Или си вади заключения от пресконференциите?

48

Анонимен

преди 2 години

Путин повтарял заучени фрази... Искренчо, дядовото, от коя гора ви хващат, за да ви лансират да "анализирате" по екраните?

47

Уточнител

преди 2 години

Българската агентура на Северната *** са Властелини на тъпнята...

46

Папагали

преди 2 години

Нашите новинари повтаря заучени фрази а Путин пак показа че е власелина на планетата.

45

извод:

преди 2 години

Краварите са кравари дори като има запис на случилото се!

44

Мериканска медия!

преди 2 години

Пак представяте желаното за новина!

43

смешно заглавие

преди 2 години

Объркали сте имената - Путин имаше предложения, а Байдън повтаряше заучени фрази - четеше си ги от пищова че не можеше да помни горкия...

42

Ха-ха

преди 2 години

Голям анализ,няма що-само клишета,при това лъжливи.Впрочем,самият Байдък говореше 100% клишета на демократите известни от години.Затова и не направи гафове.Да е благодарен,че Путин не го вкара в капан и беше снизходителен към него.

41

велик Владимир

преди 2 години

Да, и понеже тези от САЩ се опитаха да ликвидират Русия по най-жесток начин, този голям човек, който върна блясъка и мощта на Русия най - безмилостно се разправи с техните планове! В Русия всичко свети и грее, на ден през центровете за руско гражданство преминават стотици западняри, вкл. и наскоро писаха, че една от най - приближените на Рейгън и отявлен враг на Русия също е поискала руско гражданство! Но странно защо се мълчи...

40

смешник соросоид

преди 2 години

Май и тоя "искрения" е от тия на хранилките на Сорос....иначе щеше да има поне малко СЕБЕУВАЖЕНИЕ и да не говори откровени неистини! Иначе, за да ограмотим въпросния "аналлизатор" , нека му кажем, че Путин е един от малкото държавници в света, които четат ВСИЧКО, което им се предостави, готвят се за всяка среща най-сериозно, интелигентен е доста над средното, и е БЕЗМИЛОСТЕН с разни...шлифери като аналлизаторчетата! И както е казал мъдрия - " с ЖЕСТОКОТО могат да се справят само БЕЗМИЛОСТНИТЕ"!

39

Иванов

преди 2 години

Преподавател по политология,демек празнодумец. Аман от *** кръстени специалисти.

38

Анонимен

преди 2 години

Искренно Глух, Сляп и Невеж е унуката на дедо йово. Кой как отговаря зависи от кои журналисти кои точно въпроси задават. Американците ако са усетили че единият президен върти очи, разлиства с пръсти хартийки и прави дълги паузи ще подскочат да покажат къде кой и заради кого е монтиран суфльор. Наваални точно в този момент ако иска да събори Московския режим трябва да се самоубие. . . . толкоз. Льоха продадоха те. гавра с живота на ***

37

Анонимен

преди 2 години

тоз понеже е присъствал на срещата лично, м да