82

Да та ..

преди 2 години

До Но 67: Много мъдро, ти си бил на училище 97, аз бях в армията.. Искаш ли да знаеш там какъв глад беше на южната граница, и как се правех учения/стрелби без да има бензин? Ядяхме супа (с тук таме фиде) месеци наред, офицерите крадяха евентуалната мръвка, а на стрелби понеже имаше графици за изпълнение а нямаше бензин, се ходеше на бегом (25 км в едната посока и 25 км в другата посока)...да ама си носиш леката картечница на рамо и съндък патрони на двама.Знаеш ли колко войници припадаха отГлад?

81

Хемус

преди 2 години

И обаче много обичам да ви чета,как се правите на умрели лисици!Напротив имаше всичко по-магазините по времето на Жан!Стига с това как сте гладували,понеже помня,как се хвалехте,че имате долари и дойче марки!Само лятото на 97-*** година незнам защо изчезнаха яйцата по-магазините,нека *** крадец да отговори

80

Хемус

преди 2 години

Яжте джанки бе,защо се срамувате!?Поне все още не са ГМО

79

Златкова

преди 2 години

Добре е че има валутен борд иначе досега България да е отплувала в канала.

78

Елементарно

преди 2 години

Инфлацията след Ковид локдауните е логичен и предвидим процес в световен мащаб. Няма начин как да ни подмине. Въпроса е само " колко"? Много стани предприемат мерки с цел да увеличат производствата и оборотите на услугите. Като например затваряне на границите за почивки в чужбина, или стимулиране на жилищни покупко- продажби.

77

София

преди 2 години

Едно време олиото на седмична промоция вървеше около 2,22олв литъра, сега гони 3,20 на промоция, 3,60-70лв редовна цена. Което според мен е висока цена. Сезонните плодове и зеленчуци е ясно ,че като им дойде сезона поевтиняват. Купете си зимата килограм розови домати за 2лв килограма - няма как. Под 4 не падат. Лятото са около 2лв килограма, стандартно. Същото важи и за краставиците.

76

Тракиец

преди 2 години

До изказалите се по долу ще кажа че няма значение кой ще спечели изборите просто всичко ще става по-скъпо.Нямаме природни богатсва/ако имаме злато то е на коцесия и ние почти не печелим/като Русия а и икономиката ни е еврофондове.

75

Тракиец

преди 2 години

Споко цените са все още ниски.Голямото поскъпване ще е наесен.То и по света има поскъпване но по умерено

74

Анонимен

преди 2 години

ТАКА Е- РАДЕВА ХУНТА СЪСИПА БЪЛГАРИЯ САМО ЗА ЕДИН МЕСЕЦ, ГОДИНИТЕ НА МУТРИТЕ СЕ ВЪРНАХА- ДОКАТО ХОДЯТ И РЪСЯТ ЛЪЖИ ПО СТУДИЯТА И КРАЙ ЯЗОВИРИТЕ ВИДЯХМЕ "ОФИСЪТ" НА ШЕФА НА НАП, ВИДЯХМЕ ВРЪТКАТА ЗА ДА НЕ ПЛАТИ ДАНЪК НА БГ ОТ НАД 1 000 000 ЛВ, ВИДЯХМЕ И ПЛИКА НА СЪВЕТНИКА НА ЧЕРЕП РАДЕВ, ДНЕС СВЕТНАХА И ФИНАНСОВИЯ, МИСТЪР МУСКУЛ И СИЕ ВЪВ ИМОТИ ЗА МИЛИОНИ/ ЗАТОВА НЕ УВОЛНЯВАТ ПРИЯТЕЛЧЕТО НА ЧЕРЕПЧЕТО ШЕФА НА НАП- СВЕТНАХА ВСИЧКИ ОКОЛО ЧЕРЕП РАДЕВ- КЪФ МОРАЛ, КО ЧУДО- СЪСИПАХА БГ ЗА 1 МЕСЕЦ...

73

Анонимен

преди 2 години

Така ще е, като допуснахме от 2009 година да ни управляват мутри.

72

Анонимен

преди 2 години

Така ще е, като допуснахме от 2009 година да ни управляват мутри.

71

Анонимен

преди 2 години

Нашите доходи са в чекмеджетата на ГЕРБ и пари за олио няма.

70

Истината

преди 2 години

Истината е, че доходите ни са мизерни и всичко ни е скъпо. Другите държави дръпнаха напред, а ние от 2009 година сякаш вървим назад.

69

swisss

преди 2 години

Разбутахте си държавата от тъпотия , сега квичите. Швейцария защо е добре ? Поканете си швейцарци да ви управляват.

68

Истината

преди 2 години

Още няколко месеца управление на фигуранта и ще заприлича ме тя Венецуела. Там управлява шофьор на рейс у нас шофьор на самолет, така, че инфлацията ще бъде по стремителна!

67

До 70

преди 2 години

Няма как да искаш истински шоколад, преди години шоколада беше луксозна стока и скъпа, сега е масов и евтин, не можеш да очакваш истински шоколад, едно дърво дава 1кг.какао на година, колко да са истински шокиладите, има но са малко и скъпи, другото е заместители и въпрос на качеството им, има и друго, вкусът за шоколад в западна Европа е към по сладки, колкото по на изток ходиш, толко по горчив се харесва, е вече са модерни натуралните (по горчиви)

66

Тиквите как вървят?!

преди 2 години

От тези по-големите царските...

65

...

преди 2 години

До Анонимен Видял си ти хиперинфлация. Знаеш ли, че 1997г бях в 10ти клас и учих в гимназия в дгруг град. в неделя като ртъгвах ми даваха пари за седмицата родителите ми и във вторник вече бяха една баничка и половина. Видял той хиперинфлация и глад.

64

Търговията в застой?

преди 2 години

Вижте по Изборите какво купуване ще има на дребно, най-вече на ЕДРО !!

63

Анонимен

преди 2 години

.. да обясняваш пазарна икономика. Загубена кауза.Малкия видял си ти хипер-инфлация