26

Анонимен

преди 2 години

Ние що не искаме от ФАШ поне 5 трилиона за съсипване на страната ни през последните 39 год? 9 год са отпреди промените,щот е заблуда да мислите, че Бай Тошо и сие не са били свързани със запада където са кътали парите си!

25

Верно ли ве ?

преди 2 години

За Тръмпелите ... Януари САЩ, Евросъюза и Япония поискаха Китай да премехне огражденията и да спре изолацията на гражданите си затворени по домовете си заради вируса. Февруари Търмп каза че информацията от Китай за новия вирус е силно преувеличена и до лятото вируса щял сам да изчезне... Април на пресконференция Тръмп ПОХВАЛИ колегата си Си Дзипин за адекватната реакция срещу вируса и потвърди че коронавирус в САЩ не се очаква .СNN показаха купунясващи малдежи които отказаха да слагат маски .

24

Верно ли ве ?

преди 2 години

За платените тролчета... 2016г. Бил Гейтс на лекции на ТЕД говори за световна вирусна пандемия... същата година с пари на фондацията му е създадена Модерна с една единствена разработка -RNA ваксина... Ноември 2019г в НюЙорк - СЗО и Фондация Гейтс на ТРИ ЧАСОВА демонстрация показват последствията от световна пандемия от КОРОНАВИРУС EVENT201. Декември - първия заразен в Ухан.Януари Китай изолира милионни градове заради вируса докато САЩ и Европа го обвиняват в нарушаване правата на човека...

23

Анонимен

преди 2 години

Хахаха, този е изтрещял. Те пуснаха вируса в Китай, а сега се правят на умряли лисици. Вярваха, че Китай е далече и няма да стигне до тях, но уви, някъде са сбъркали в сметките.

22

Гошо

преди 2 години

Е и китайците в мигом почнаха да броят парите ,че зер да не закъснеят ,то Тръмп лют ,току виж спрял да яде по китайски ресторанти

21

Само така

преди 2 години

Браво !

20

:):)

преди 2 години

За това че хамериканците скочиха и с двата крака на собствената си мотика - требе друг да им е виновен! Типично уестърнско-бандитска раота!

19

ЦИНИК

преди 2 години

И язе сакам обезщетение, от чантаджийте по време на пандемията затвория кръчматъ у наше селу.И освен с кравите с друг не сум говорил баре месец време. Туй е вид дискриминация,и гавра с чиляк.От кадя,на кадя жа ми ограничавът соц.контакти ?

18

Анонимен

преди 2 години

21, Мексико си пласти за стената, по косвен начин.

17

Анонимен

преди 2 години

Тръмп - президент ЗАВИНАГИ! НАЙ-ВЕЛИКИЯТ!

16

Анонимен

преди 2 години

САЩ имат да дават на Китай милиони трилиони.

15

Анонимен

преди 2 години

Британия пусна британския щам, Индия пусна индийския щам. Да плащат. Китай се бореше, а САЩ и Западна Европа се радваха на епидемията в Китай. Китай спря епидемията, САЩ не я спря.

14

Анонимен

преди 2 години

Прав е. Китай скри от международната общност по стар комунистически модел... цялата истината за вируса. Тея *** винаги правят едно и също. Имам чувството, че са умствено изостанали. Трябваше целят свят да се разболее заради тяхната немърлияост. Целият свят трябяа да иска компенсации от Китай , а не да подмине въпроса просто така. Хиляди близки умряха ... заради тази немърлияост. Пълен бойкот на тая държава от мен. Показа, че още не е достойна да бъде сред нормалния свят.

13

ШибиРиби

преди 2 години

Ще му ги дадат колкото Мексико му плати стената

12

Анонимен

преди 2 години

Тия кравари са загубили връзка с реалността, всичките са психясали и на тежки медикаменти. Ей сега Китай ще ви ги даде. Днес или утре? Бууухахахаха

11

Владо

преди 2 години

Бай Дан е мека китка.

10

Бай Пешо

преди 2 години

Тия американци само трилиони сънуват ,алници ,поробиха целия свят.

9

Анонимен

преди 2 години

Едно е ясно, заради науката пострада живота на цялата Земя.

8

Анонимен

преди 2 години

Тук не става въпрос за противоборство Тръмп - Байдън защото Байдън в момента е отпуснал средства за подробно разследване на произхода на КОВИД. И ако Байдън беше много добронамерен вчера на срещата с Путин, може да ви говори, че много скоро е много вероятно да бъдат обявени подбробности за Китай. Във всеки случай, Русия и САЩ имат много повече общи неща отколкото със скакалците от Китай.

7

АнонимеН

преди 2 години

ДА ГИ БЕШЕ ПОИСКАЛ КОГАТО БЕШЕ ПРЕЗИДЕНТ ! ВЕРОЯТНО И ИЗБОРИТЕ ЩЕШЕ ДА СПЕЧЕЛИ!! НО ТАКА Е КОГАТО СИ КОМУНИСТИЧЕСКА ИЗТРИВАЛКА КАТО НЕГО!