83

Анонимен

преди 2 години

Последствията от управлението на герб ще се усещат след десетки години още.

82

Анонимен

преди 2 години

Понеже изгониха много кадърни хора от България, включително и лекари и сега има липса на всички видове специалисти включително и лекари и са ги оставили да си правят каквото си искат, никаква безнаказаност, никакъв контрол. Така е в цялата държава.

81

Анонимен

преди 2 години

В спешното, за да приемат баща ми, чакахме повече от 4 часа, ако това е спешно не знам какво да кажа.

80

.

преди 2 години

Докторя убийци, на този свят сте безнаказани, но пред Господа ще отговаряте!!!

79

Анонимен

преди 2 години

До Станишката-----------------------------Стани академик и вземай и ти бе. Ама трябва много учене и много акъл.

78

Анонимен

преди 2 години

Коронавирус ще да е .......

77

Рамбооо

преди 2 години

Пълна ревизия на болницата и носене на отговорност на определени лица. Пуснете мениджъри в болниците и ще видите как организацията ще стане по ефективна и качеството ще се подобри. Пари има но не се отправят кам правилните органи.

76

цървул

преди 2 години

До АнонименПиАрът е добър Вълча порода е.За съжаление Мениджърът на Плевенската болница Е едно нарцистично и самовлюбено човече, което е ОК със всички на власт (като се плъзне под килима той няма да се надигне). Преди няколко месеца го напусна полвин клиника, защото е пич. Направете си сметка какво остава там - нищо качествено!

75

до71

преди 2 години

А ти на колко години си? Знаеш ли че частно здравно застраховане за хора над 65 години НЯМА. Опитх преди време да застраховам баща ми - не може. Никой застраховател не иска възрастни хора защото излизат на червено. Частното здравно е за млади хора които по дефиниция боледуват МНОГО рядко.

74

Хммм

преди 2 години

Може ли довечера в 20 часа всички по терасите и да пляскаме на "ангелите в бяло"? Всъщност хората "ако ***" не заради любимият и модерен вирус, а заради АНГЕЛИТЕ В БЯЛО!

73

Анонимен

преди 2 години

Това е здравната система в България! Да не ти се налага да стигаш до лекар

72

Анонимен

преди 2 години

Лошото е, че ти са като мафия някаква и скачат на тумби, когато някой се обади за лекарска грешка, вместо да го отлюспят, та белким запазят някакъв престиж.Мафия на всяко едно ниво в тая държава.

71

аз

преди 2 години

Работа, Работа, Работа!

70

Въпрос

преди 2 години

А от вируса дали са го "лекували" че да пишат после отчет из книжата?

69

Дата НАТО

преди 2 години

Това развитие можеше да се предвиди още тогава - преди 3 години. Заради няколко инцидента с набити доктори, обявиха цялото съсловие за недосегаемо и те почнаха да правят каквото си искат.След това дойдоха случаите на отказ от оказване на помощ и случаите на покриване на лекарска некомпетентност.

68

Ау

преди 2 години

А га наш Боко скъса сухожилия,по телевизията го даваха все едно е в министерство.а сега ми кажете те как лекуват и нас как.парите ни отиват за тяхното лечение,а не ние да мрем като кучета.така е в нашата родина, защото тук сме се родили.държава нямаме.

67

Сат Н

преди 2 години

Управлението на ГЕРБ причини тая разруха в морала на лекарите, гласувайки закон, който ги обяви за безгрешни и по-висши от останалите.

66

Анонимен

преди 2 години

А министър каруцаров уволнява кадърни доктори и професори и обикаля телевизии

65

Анонимен

преди 2 години

И ЗА КАКЪВ " съм длъжен да плащам здравни осигуровки на РБ? Какво е направила държавта за своите граждани през последните 20-30 години??? Ако имаш "пенгьо" ходиш в частни клиники, ако нямаш - "копаеш ямата";) Това е демократическото обслужване на болните граждани в Републиката!

64

oki

преди 2 години

Демокрация