9

Курвакс-ина

преди 2 години

Вижте името на ваксината и може да не го превеждате на български, то е ясно!

8

Анонимен

преди 2 години

Това е нормално, но в статията са спестени детайли, защо така се е получило. В момента оригиналния Ковид-19 вече практически е изчезнал. Циркулират само мутации и мутации на мутации. Колкото пъти вируса мутира, толкова по-неефективни стават оригиналните ваксини. И при грипните е същото. А тестовете се правят сега. В момента която и да е ваксина ще покаже много по-слаби резултати отколкото преди 1/2 година. Трябва да се напасват за актуалните щамове

7

Анонимен

преди 2 години

Какъв случаен резултат при Файзер? Цял Израел е ваксиниран с файзер и там новите случаи са вече само от прибиращи се след пътувания.

6

Анонимен

преди 2 години

По-точно казано е, че кюревак не съумя да нагласи резултатите от тестовете си толкова добре, колкото конкуренцията. Като например пфицър, които заявиха невероятна ефективност на базата на случаен резултат при 0.4% от тестваните. И тази "ефективност" повече никога не се ревизира спрямо последващи резултати.

5

Kolio

преди 2 години

Оня ден пратили бус за ваксини в Петрич от 2 до 6 само 4ма и един отишал да пита за ваксините,ама се колебал дали да се ваксинира :)

4

Анонимен

преди 2 години

И кво излезе? Бил Гейтс пусна вируса, пък неговата чип ваксина излезе най-неефективна.

3

Анонимен

преди 2 години

нищо че не е ефективна бе, ръгай там иглата и да върви бройката

2

Анонимен

преди 2 години

стига вече с тия убийствени ваксини неви искаме никакви ваксини и лекарства забрана за всички ваксини бог да ви накаже най скоро време дано да горите в ада

1

Анонимен

преди 2 години

Ами то и името й такова. Без ю-то ви става ясно колко работи.