44

до 48

преди 2 години

Виждам, че се изживяваш като някакъв "будител". Ама какво да им следим. Има си лекари в интензивното. А, за съжаление, каквото и да се направи 85-90% няма да оцелеят. Така че, важното е какво да се направи, за да не се стига до интензивното.

43

Ми аз си работя:

преди 2 години

Ходя на работа къде ме пратят и виждам разни неща дето са недоизказват - нали така Бузов. Почвай да пееш за проблема: "Ти си само седми клас" - какво е импровизация - малко бодлива ръждясала тел по палката, какво е въображение - намазва се палката след първична обработка със сол, калиев перманганат и други такива дезинфекциращи средства - не може арестанта да му отказваме медицинска помощ! Гасене с лопата също е интересен метод!

42

Анонимен

преди 2 години

От ваксинираните през 19 век няма нито един жив. Така че, никакви ваксинации.

41

Анонимен

преди 2 години

227 болни са в интензивни отделения,те са важните и трябва да се следят.Това колко нови заразени са открили е без никакво значение,защото поне още толкова не са открили и статистиката се изкривява.Всички ще се заразят неизбежно е,въпрос на време е.Важно е масовата ваксинация да се случи бързо.Този вирус е направен от човек-ФАКТ

40

Фин

преди 2 години

До Анонимен 39 ти не знаеш какво е карма, а тя е от добрите духове. Медицината и фарма индустрията са сатанинска работа.

39

анонимен

преди 2 години

от кой филм монтирате тези снимки - Швеция? Швейцария?

38

Анонимен

преди 2 години

Кой от всички анонимни?

37

анонимен

преди 2 години

До Анонименпоредният , който има омраза към по-големите от него! каква злоба!

36

Анонимен

преди 2 години

Руснаците са като българите, на опашката по % ваксинирани. И бг ще си платят за тая параноя.

35

Анонимен

преди 2 години

Само дето смъртността не е толкова повишена, колкото населението е застаряващо.

34

Анонимен

преди 2 години

Номер 39 - тия тия експериментални чорби, дето си ги биете през месец за "ваксини" ли ги броиш?

33

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 36Вярвай си в квото щеш

32

Анонимен

преди 2 години

Тя кармата не прощава. Ще си получите заслуженото, антиваксъри

31

Анонимен

преди 2 години

До The PriestНикъде не съм писал изброените теб простотии. Но остава въпросът ЗАЩО КРИЯТ СМЪРТНОСТТА ПРЕЗ 2020 г. И ПУБЛИКУВАТ САМО ПРОГНОЗНИ ЦИФРИ?! Дали не е, защото може да се види, че разликата в цифрите за 2019 г. преди "пандемията" и 2020 г. е никаква, или дори обратното?!Аз си стоя зад думите, никъде няма данни колко са починалите през 2020 г., само "прогнозни", естествено силно завишение.Не е ли подозрително, че крият такава информация, която до сега винаги е била общодостъпна?!

30

Анонимен

преди 2 години

Долни мутри на герб стигасте лъгали народа дано да горите в ада

29

Анонимен

преди 2 години

Do 35 Защо трябва точно на теб да вярвам;че всичко е "конспирация, лъжа и измама"?

28

Анонимен

преди 2 години

За 2020 г. за пръв път няма никакви реални данни за смъртност в България, само прогнозни цифри.Всичко е конспирация, лъжа и измама.

27

The Priest

преди 2 години

До Анонимен 10Евала брато, много си напреднАл в живота, възхищавам ти се, гуем тарикат си, а ние балъците как не сме се сетИли, дева тая *** глава за кво ми е...

26

До 25

преди 2 години

Анализ трябва, но основната причина е повече от ясна - застарялото население на България. Сега от вируса умират предимно по-възрастните и резултатът е над 50000 починали в повече за една година - от юни 2020 до юни 2021. Образно казано колко хора ще починат от вируса, а и без него в една държава, в която 80% от населението са на възраст над 60 години и колко в друга, в която 20% са на възраст над 60 години?

25

Анонимен

преди 2 години

България е купила 6 милиона дози ваксина от най-скъпите в света. Пфайзер и Модерна.Досега не сме сложили и 2 милиона. Ще започнем скоро да ги даряваме, нищо че сме дали по 20 евро за доза.