10

Анонимен

преди 2 години

Ко..а К..ла е един от най-големите собственици на водни ресурси в целия свят - минерални извори, търговски марки, водоснабдителни компании. Направете си справка кои са няколкото компании които чрез лобизъм и корупция придобиват и приватизират водни ресурси и в чии ръце в момента е голям % от водата на хората.

9

ПорЦелан

преди 2 години

Фалшива новина! Роналдо не пие Кола, той и вода не пие, само Гроздова Пещерска!

8

ГЕРБ

преди 2 години

Тази новина е дадена от служебното ЛЪЖЕ правителство .

7

Анонимен

преди 2 години

Аз имам акции на Кока-Кола, Амазон, Нетфликс, Тесла. Накратко, голтаците братушки грешат жестоко. Разбира се, че Марка са прави.

6

Анонимен

преди 2 години

Краварите как не cа му наложили още санкции. Или някоя краварка поне да го обвини в изнасилване.

5

За който не знае

преди 2 години

В днешните медии, ако за нещо пише "Фалшива новина", значи без никакво съмнение е абсолютно вярно. В момента единствените верни информации в медиите може да намерите след думите "фалшива новина".

4

Не измествай фокуса

преди 2 години

Няма значение накъде вървят акциите. Хората трябва да се осъзнаят и да не пият тази химия. Това беше и посланието на Роналдо. А тези с големите акции в кола със сигурност не я пият. Това вече е друга работа, върху която следва да се замислим.

3

Viva Ronaldo

преди 2 години

Роналдо е машина и не самo кока кола, но и алкохол не близва. Желязна дисциплина. Затова на 36г. тича като 17 годишен. Такъв човек трябва да служи за пример на младите, а не разни наркомани тип Марадона.

2

Анонимен

преди 2 години

Ми вчера, що писахте, обратното? Нали сте журналисти, що не проверихте? Сега разправяйте, че не сте жълта преса, разпространяваща фалшиви новини!

1

Анонимен

преди 2 години

Роналдо направи най-правилното нещо като разкара гадната химия на кока кола от очите си и си взе бутилка обикновена вода. Дано повече хора да последват примера му.