10

Оффффф!

преди 2 години

Това, че в цял свят реагират еднакво олигофренски, не значи, че и ние трябва да сме като остатъка от света.'Бал съм ви маските!PS: Не съм антиваксър. Просто не си слагам ваксини, които са още в експериментална фаза и нямат редовно разрешение за употреба. Сегашните имат разрешение само за СПЕШНА УПОТРЕБА.

9

Анонимен

преди 2 години

"До някаква степен се чувствам (спокойна, бел. ред.), но има и други вируси, затова е добре да се спазва хигиена, дори аз сложих параван, който да ме предпазва," Вируси има от както свят светува. Побъркаха хората

8

Хахахахаа

преди 2 години

"Ваксинацията не дава 100% защита от повторно заразяване" някакви *** ли пиша статиите ви? Ваксината нали не предпазваше от заразяване, а само спомага за по-леко преминаване през заразата. Може ли да си уеднаквите манипулациите, че дори не сте смешни вече!

7

Анонимен

преди 2 години

Ние сме най-загубената антиваксърска държава в Европа.

6

ДА

преди 2 години

..."ваксината не дава 100% защита от повторно заразяване"...Което за мен значи,че никаква ваксина не ме пази,а ваксинираните,които са привилегировани,разнасят вируса с успех!И те точно могат да не носят маски!Трябва да си ,без никаква логика и да вярваш сляпо на "доктори",за да се ваксинираш,разписвайки "информирано съгласие"!

5

Анонимен

преди 2 години

Тази "заповед" чаках, за да сваля маската, да знаете ...

4

Анонимен

преди 2 години

Ако не нося маска, кой ще ме санкционира, медицинската полиция ли? Айде да спираме вече с глупостите, сваляйте ритуалното парче плат от физиономиите

3

Анонимен

преди 2 години

Какви маски бе аххаха, никой в офиса не се е появявал на работа с маска от началото на пандемията.

2

Анонимен

преди 2 години

Не се правете на луди. Единици са тези, които още ноят маски.

1

Маската на Жоро

преди 2 години

Поне си изхвърляйте "отпадналите маски" в кошчетата за отпадъци, а не по тротоара, цъpвyли смотани.