30

Анонимен

преди 2 години

Путин се среща с Байдън, а Радев със Заев. Каква символика.

29

Анонимен

преди 2 години

Е каква враждебност от полуразпаднал се склерозен пeдофил?

28

Анонимен

преди 2 години

А защо срещата не бе открита,публична?

27

помнещ

преди 2 години

до 30,занимаваш ме с глупости,но явно са ти "мания" боксерките" а?-:)))) Смея се с глас в момента!-:) Слипове не нося отдавна! Та жена ми има грижата,грижовни са щом държат на един мъж!-:)))

26

Анонимен

преди 2 години

До помнещ, пич кога последно си купи боксерки или слипове?

25

помнещ

преди 2 години

След падането на СССР.А това се случи,защото Горби предаде не само Русия,но и целият соц лагер! Та когато падна СССР,падна и Варвавския договор!И тогава Америка остана сама на "политическата сцена!. И беше точно в момента на падане на социализма в бившите "социалистически държави"!Та тогавашните "демократични прислойки"нови демократи".Сами ни продадоха в ръцете на Америка! А те откраднаха каквото можаха и се скриха днес 31 г по късно! Та те дадоха "живот" на НАТО! За това днес сме тяхна"членка"!

24

Анонимен

преди 2 години

Путин с колко охранителя ходеше до тоалетната да се изчишква? Сещате се, че е грохнал старец, който може да отиде на такава среща само ако го надрусат до козирката с медикаменти.

23

До 21

преди 2 години

ИДИЛ е на Русия и Турция.

22

Анонимен

преди 2 години

Путин носеше ли си бяла чашка да пие водичка? Охраната следеше ли го да го изпишква и да му събира екскрементите?

21

Анонимен

преди 2 години

След като отговори на няколко въпроса байДжо така се запени, че си съблече сакото, а след още два-три въпроса сакото му с гръм и трясък се оказа на пода и след още два отговора байДжо каза Чао и избяга съпроводен от викове на останалите без отговори.

20

Анонимен

преди 2 години

Другарю Путин прочети историята преди втората световна. Тогава Сталин имаше подписан договор за не нападение с Хитлер. Така и той не е виждал никаква враждебност. Докато Хитлер не нападна СССР. Сигна до Москва блокадата на Ленинград я помниш Замръзналите и умряли от глад деца баби старци майки също. Доверие никому. Даже и на най близкитети съратници. За милиони ще те продадат както спиш. На Кравар брадвата в главата само тогава може да си спокоен.

19

Анонимен

преди 2 години

След половинчасов монолог байДжо разреши на няколко журналисти да зададат своите въпроси, но отговаряйки той повтаряше и потретяше своите формулировки от последната седмица и от половинчасовия монолог.

18

za Syria

преди 2 години

Башар Асад е президент на Сирия..............голям патриот и голям мъж е той , пребори се с терористите от Ислямска държава и армията му контролира 80 % от територията на Сирия................всички знаем кой финансираше и подкрепяше логистично терористите, това бяха западните служби, но Асад показа мъжество и твърдост и ще унищожи ди край главорезите от Ислямска държава!

17

Коментатор

преди 2 години

Запада действа много подло спрямо държави като Украйна и Грузия, като първо ги подвеждаше да се опълчат на Путин, а после не им предостави никаква реална подкрепа, и в резултат на това кремълския диктатор ги смаза и им отне територии! После минава някоя и друга година, времето лекува всичко, и Запада пак се помирява с Путин и оставя диктатора да си кара по старо му! По същия начин са действали Западните съюзници през 30 - те години на 20 век! Само отбелязвам...

16

za Ukrajna

преди 2 години

Украйна след преврата, наречен Майдан се управлява от една неофашистка хунта.......бандеровци и Десен сектор..............но на Изток ДНР и ЛНР са де факто самостоятелни държави........руснаците в Украйна няма да допуснат да бъдат командвани от фашисти.........сина на стария Джо-Деменцията притежава газопреносната мрежа на Украйна...........но Русия няма да допусне Украйна да стане член на НАТО!!!

15

ALF

преди 2 години

Е той треперушко ще му изчистят амилоидните плаки от мозъка с генна терапия и като се засили и наслага мамуни по ръководни постове, няма да има нужда Русия и Китай да воюват с Щатите. Това, което Горбачов направи, да разруши социализма от вътре, западните демократи ще го направят с мамунизиране на собствените си държави. BLT = Bacon, Lucky and Tomato

14

Анонимен

преди 2 години

До 9 Кошлуков?!? Но скоро ще го НЯМА!

13

NB

преди 2 години

Украйна и Сирия остават въпросите, по които Русия и САЩ няма да се разберат скоро!!!

12

Свободните васалски

преди 2 години

Свободните васалски медии - срещата на Путин и Байдън - нещо воростепенно....

11

Анонимен

преди 2 години

Искаше Бай среща. е, получи си я. следващия?