89

Dinosaurus

преди 2 години

За тоя всичко е вредно, скапано, счупено. Само шефа му е велик, та чак богоравен. Сега освен личен ПР му се явява и личен лекър. Сигурно му лъска и ... голата глава за да осветява като маяк интелектуалния небосвод на държавата.

88

Тоя ,верно , дразни.

преди 2 години

С тоя къдрав перчем отпред, има вид на недоразгънат и смачкан презерватив....

87

Анонимен

преди 2 години

Този много дразни, чак не е за гледане. Има някаква отрицателна аура.

86

Анонимен

преди 2 години

Този лъже повече и от цялата шайка на Фигуранта...

85

до Слави Номер 1

преди 2 години

Следващият път пиши, когато си трезвен!

84

абе

преди 2 години

за кого е предназначено изказването на тошко ?!

83

Анонимен

преди 2 години

И все пак, коронавирус няма.

82

Слави Номер 1

преди 2 години

Радваме се. Пожелаваме успех и на Слави и на целия екип на 7/8 тв, както и на ИТН на предстоящите избори. С вас сме и ви подкрепяме във всяко начинание. Слави е най - достойният българин и човек. Гордост за нацията. Феномен! Всички фенове ще бъдем много щастливи, ако наистина има концерт на Орлов мост и отново Слави повдигне и обедини душите ни. С теб сме. Обичаме те

81

Анонимен

преди 2 години

Тоя Тошко за министър на здравеопазването ли се готви.Непрекъснато говори на здравни теми с глуповатия си вид на многознайко.

80

Слави Номер 1

преди 2 години

Радваме се. Пожелаваме успех и на Слави и на целия екип на 7/8 тв, както и на ИТН на предстоящите избори. С вас сме и ви подкрепяме във всяко начинание. Слави е най - достойният българин и човек. Гордост за нацията. Феномен! Всички фенове ще бъдем много щастливи, ако наистина има концерт на Орлов мост и отново Слави повдигне и обедини духа ни. С теб сме. Обичаме те

79

хаха

преди 2 години

Слави е много добре. Лекувал го е чакръкчия с ... праз.

78

Ангел

преди 2 години

Като ви знаем какви лъжци сте и колко сте потайни за случващото се в сектата ви,защото ви е сте точно такива (затворени)едва ли може да ти се вярва.Говори се ,шефа ви е в инвалидна количка.И ако е така този човек ще озверее още повече.

77

На Тошко баба му

преди 2 години

Тоше, не се напъвай да защитаваш и хвалиш Славето! Хората не пасат тревичка! Слави ни е ясен, нищо няма да направи, ще се оака много бързо, даже и да направи правителство! Багажа му е колкото на Толупа! Ние искаме да ни управлява умен и уравновесен човек, какъвто е временния министър и президента, да вдъхват респект и да не крадат!

76

Анонимен

преди 2 години

Гном е думата

75

z-rock

преди 2 години

Всички знаем колко "добре е" онова дългото! Ама този ***, ако не беше Славчо, щеше да си остане световно неизвестен! Сега вече е голмата работа и му дай акъл да ръси!!

74

българин

преди 2 години

Това за Слави е добре Тоше!-:) И дали ще е лидер на ИТН или не,не е важно! Аз пак ще гласувам за вас! То с години СДС,ГЕРБ,БСП! Ами стига вече! Та както и да е! Стягайте си редиците,щото Много работа ви чака Тоше! Шоуто свърши и искаме от вас работа в полза на българина! Вие докарахте новото и ще трябва да оправдаете,гласуваното ви доверие! Успех и ще ви подкрепим ПАК на изборите! И този път,правителство на всяка цена!-:)))

73

Анонимен

преди 2 години

Почвам да съжалявам че се редих с часове за вашия референдум,то било за пари и отмъщение ,иначе гръмки думи ,точки електронно гласуване, субсидията лев, намаляване на депутатите наполовина и кво Тошко лае като селянин а за останалите сценаристи просто нямам думи!!!!

72

Анонимен

преди 2 години

Закани ,закани и кво само секции в Турция и принтери евала или както богати казали от Турция машалах Тоше

71

Спеца

преди 2 години

Здравословно Слави е добре Тоше , но морално и политически е много, много зле!За мебилировката на последния му етаж /голата МУ главичка/, определено трябва да кажем , че е също много зле, за разлика от жилището МУ!Слави го знаем , но младите които се водят по простотийте МУ нямат представа накъде ги водите!

70

Бай Тошо

преди 2 години

Тошко е получил подарък от Дубай.... една кошница с банани.