29

Анонимен

преди 2 години

Мутренските трoлове вият, значи правилно са я сменили.

28

Анонимен

преди 2 години

Некадърни Калинки, които според трoловете на мутрите са кадърни. Е, кадърни са да слугуват на Бойко.

27

Гледна точка

преди 2 години

До 30. Калинки, та калинки. Глу.пак, много от отстранените не са от ГЕРБ, а кадри, израснали си за дълги години в институциите и са си свестни, но радевата хунта ги заменя със свои верни бръмбари. Защо не направиха конкурс, нали са за нов морал, нови правила и прозрачност, а пльоснаха изведнъж тази лелка от времето на тройната коалиция.

26

Гражданин

преди 2 години

ТИ откъде знаеш, че е кадър на ГЕРБ? Познаваш ли я? Креттен.

25

Анонимен

преди 2 години

Една Калинка на ГЕРБ не трябва да остане.

24

Анонимен

преди 2 години

Още една герберска калинка окапа... за десет години тия са плъзнали навсякъде.

23

корупция до шия

преди 2 години

До тук служебния кабинет на Радев се занимава единствено с покупко-продажби на държавни служби. Тоя бизнес никога не е бил в такъв разцвет както през последния месец.

22

Само питам

преди 2 години

Колко литра ром, от каква марка и каква марка пури е дала на антикорупционният съветник за назначаването?

21

Станислав

преди 2 години

До змияра под 19Явно че Банкярския ви е здраво организирал преди изборите да лаетепо форумите, но жалкото е че вие глупендерите работите денонощно и се кьорите пред компютрите за жълти стотинки, а такива селски гяволета като Стъки . . .обират торбите с милионите !

20

Анонимен

преди 2 години

Янаки го мислех по-свестен макар и кому,нист,ама не било така,трябва пълна лустрация и забрана на БКП със закон

19

Анонимен

преди 2 години

Тази Митева преди 12 г не се справяла с работата ама сега има точно нужда от такива калинки

18

Ден години храни

преди 2 години

Голяма книжна торбичка е извадила другарката Даниела Митева. То тук започна да става като в средновековна Турция. Отиваш и плащаш на везира да станеш валия. Везира уволнява досегашния и назначава новия. Много често се е случвало докато новия валия пристигне до вилаета си , някой друг вече е платил повече и везира е уволнил пътуващия и е назначил на негово място още по-нов валия.

17

Анонимен

преди 2 години

Настава беззаконие в държавата,ком,унисти колят и бесят като по турско!

16

Квииийк,

преди 2 години

квииийк,квииийк герберско квичене . Не ги боли господа , не си мислете,че ги боли-*** защото им е мъчно,че повече няма да могат да крадат . Като главен квичар са си избрали актьорчето , от пет панаира връщано, Томето Томов.

15

Анонимен

преди 2 години

Това служебно правителство освен да сменя ръководни кадри друго няма ли да свърши?Накрая ще се окаже че всички депутати от ГЕРБ са невинни и няма доказателства за нито едно извършено престъпление. Точно както се и очакваше. Румен Радев е получил инструкциите от САЩ и сега неговите хора ще правят каквото им е наредено. Не чакайте каквито и да било промени. Те едни други се пазят.

14

Анонимен

преди 2 години

Новите варвари освен да спират и уволняват друго могат ли?

13

българин

преди 2 години

До: номер 6 Те така се надяват и феновете на Доналд Тръмп. Мечтайте си, мечтите са безплатни. Също като тебе, някои хора още въздишат по комунизма, повтарят си "Колко хубаво беше при бай Тошо" и искрено вярват че ще се върне. Не бай Тошо, но поне комунизма. Но те умряха. И комунизма и бай Тошо. А умрелите не възкръсват!!!

12

Yep

преди 2 години

Даниела Митева е новият "стар" шеф на Агенцията по вписванията.Колелото се върти на всеки 12 год.

11

ПЕНСИОНЕР

преди 2 години

ДРУГАРЮ ЯНАКИ ВИЕ СТЕ МОРАЛНО ОСТАРЯЛ И ДЕФЕКТЕН !! НАРОДЕ ПРОДЪЛЖАВАЙ ДА НАДНИЧАШ ЗАД ПЕРДЕНЦЕТО И ДА ЧАКАШ ХВЪРЧИЛОТО ДА СЕ ВРАЗУМИ!!! СПАСЕНИЕТО Е НОМЕР 5 !!!

10

ПЕНСИОНЕР

преди 2 години

ДРУГАРЮ ЯНАКИ ВИЕ СТЕ МОРАЛНО ОСТАРЯЛ И ДЕФЕКТЕН !! НАРОДЕ ПРОДЪЛЖАВАЙ ДА НАДНИЧАШ ЗАД ПЕРДЕНЦЕТО И ДА ЧАКАШ ХВЪРЧИЛОТО ДА СЕ ВРАЗУМИ!!! СПАСЕНИЕТО Е НОМЕР 5 !!!17